Komp se gasi prilikom rada

poruka: 3
|
čitano: 1.135
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Monitor se zacrni prilikom rada

problem je sljedeći,riječ je o starom kompu na 478 chipsetu,intel 3.0 ghz,problem je sljedeći,prilikom rada zacrni se ekran ali komp fizički radi znači ne ugasi se,i kada ga restartiram ništa se ne dešava ne čuje se ni onaj bip kad restartiram komp,onda moram fizički iskopčati diskove iz matične,onda ga upalitit,tek onda mi se pojavi setup screen,i onda ukopčam diskove i sve radi normalno,prašina,slabo napajanje ili pregrijavanje ne dolazi u obzir,jer komp je stariji ali su sve komponente brand,zalman hladnjaci,chiftech napajanje 500W,kingmax memorija,komp je redovito ispirivan sa kompresorom i ima filter za prašinu tak da nije ni to,ja sam bez ideja ostao i to mi se nikada nije dešavalo jel ima neko ideju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Komp se gasi prilikom rada

maticna ili kabal od hdd a mozda skini hd tune pa vidi 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: Monitor se zacrni prilikom rada

i meni se da desiti recimo igram mw3.. nije bitno koji game i samo mi smrzne zvuk i slika i onda cijeli pc nista nemogu kada ga rr nista uspijem ali nece uci u windows samo dode do znaka i stane i onda moram dok je ugasen pc iskopcati kablove iz harda vratiti i onaj na maticnoj promijeniti u drugi ulaz i kada to napravim radi... ja mislim da je to do Harda 100%

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice