Komp nece upalit

poruka: 3
|
čitano: 986
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Komp nece upalit

Znaci sve je radilo super,bio sam danas na kompu i odlucio sam ga ocistit,kad sam ga nazad opet spojio,nije htio bootat

Znaci monitor se upali ali nema slike,i komp ne dobije onaj *beep* kad ga boota

Onda sam otkrio ovo,fali jedan ovaj utor,ali nevidim ni zicu koja bi to spajala pa onda neznam dal je to i prije tak bilo...

http://i.imgur.com/DIRSfWN.jpg

Da li je to problem,znaci to ide iz napajanja u taj dio,sada moram kupovat novo napajanje ili... ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2015 15:35 (Zagi27).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Komp nece upalit

To je normalno kod napajanja (bar mislim, i kod mene je tako). Sve odspoji i dobro spoji nazad. 

Možda ti grafička nije sjela kako treba. Ako to ne pomogne, izvadi bateriju od matične na 10-ak minuta i vrati ju nazad. I pogledaj kondenzatore na matičnoj ako ima napuhanih...

I ako imaš više ram pločica, probaj jednu po jednu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2015 15:47 (El Munjoko).

1 0 hvala 1
13 godina
Re: Komp nece upalit
El Munjoko kaže...

To je normalno kod napajanja (bar mislim, i kod mene je tako). Sve odspoji i dobro spoji nazad. 

Možda ti grafička nije sjela kako treba. Ako to ne pomogne, izvadi bateriju od matične na 10-ak minuta i vrati ju nazad. I pogledaj kondenzatore na matičnoj ako ima napuhanih...

I ako imaš više ram pločica, probaj jednu po jednu.

Probo sam vec par puta sve odspojit i spojit,sad sam ga polego i dobro spojio ono u maticnu,sto sam rekao da fali i proradio je,uglavnom hvala na prijedlogu ! :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice