Komp neće da upali

poruka: 13
|
čitano: 4.069
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Komp neće da upali

prvo mi je počelo krćat iz kutije,slušao sam muziku izašao sam iz svega toga ali nije mi htjelo sve se zamrznule nisam mogao resetirat pojavio se plavi ekran i pisalo je da je greška o nečemu što sam nedavno instalirao.

Kad ga god upalim dođe mi do onog naslova windows XP kad se ućitava i zatim samo crno.

ako mu se ne može pomoć, i moram refreshat windowse kako da onda spasim podatke. (barem to )

P.S.

(to nije moj problem već od moje sestrične)

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2008 9:29 (sub_zero).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Komp neće da upali

Biraj: HDD ili memorija... najvjerojatnije je jedno od to dvoje.

17 godina
neaktivan
sub_zero kaže...

prvo mi je počelo krćat iz kutije,slušao sam muziku izašao sam iz svega toga ali nije mi htjelo sve se zamrznule nisam mogao resetirat pojavio se plavi ekran i pisalo je da je greška o nečemu što sam nedavno instalirao.

Kad ga god upalim dođe mi do onog naslova windows XP kad se ućitava i zatim samo crno.

ako mu se ne može pomoć, i moram refreshat windowse kako da onda spasim podatke. (barem to )

P.S.

Piše ti na plavom ekranu i erorr
Stop:x000000007 X000078979 itd

to si prepiši, ukucaj u google i dobit ćeš (približno ili čak i točno) rješenje svog pitanja.
Ako je potrebno spašavati podatke, izvadi njen hdd, ubaci u svoj komp i prži..

Never interrupt your enemy when he is making a mistake.
Napoleon Bonparte
17 godina
neaktivan

to ti je otišla grafička najvjerojatnije, a možda i memorija. Jesi li obavio testiranja memorije da vidiš koji ti memorijski modul ne valja?

vjekoslavko
17 godina
neaktivan
Komp neće da upali

meni je bio problem s losim driverima... probaj windowse pokrenut u safe modeu... tamo sam izbrisao te drivere, i onda je radilo ok...

ili reinstall windowsa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sub_zero kaže...

P.S.

F8 pa uđi u safe mode.... dali uopće možeš ući tamo, ili te automatski restarta i ponovno se krene bootati ispočetka?

17 godina
neaktivan
Komp neće da upali

Safe mode i system restore mozda.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ej probaj program koji se zove MINI pe  nega trebas pokreniti butabilno,kada ga skines napravi boot cd i ubaci ga kao da pokreces widnows instalaciju....tamo imas dosta programcica.....napravi particiju jednu,prebaci na nju podatke,i onda dalje znas samNamigiva

17 godina
Komp neće da upali

Sta si zadnje instalirao, i koju ti gresku javi, napisi to tu, pa cemo rijesiti.

We are born naked, wet and hungry. Then things get worse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Komp neće da upali

evo da ne otvaram novu temu pa cu na ovu staru.

Imam jedan mal stariji komp koji nece da podigne sustav naime instaliran je xp pro,kad idem upalit sve se pokrene mogu uci u bios i te stvari ali kad treba da se pocne ucitavat windows samo crna slika i moram restart (ne cuju se nikakvi zvukovi samo normalno pistanje pri paljenju) a nece ni safe mode da se pokrene sta da radim, probao sam vadit rame i vratit,vadio sam onu bateriju i vratio ali nista.Sta da radim?

ova konfa

amd sempron 1,7 ghz

1gb rama kingmax 4** mhz

asus radeon a9550 128mb

maticna neka pcchip stara neznam tocno koja

napajanje 400W MS

hdd je samsung spinpoint SP0411N 40gb

edit:i kad pokusam reinstall windowsa cim ubacim cd crna slika

mp14
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 17:16 (lamborghini murcelago lp640).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pošto je starija konfa, pusti do nekih 10 min kod reinstalla windowsa, trebao bi krenuti nakon toga..

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
16 godina
neaktivan
Komp neće da upali

pokusao i nece ja sumnjam da je hdd oso

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Probaj s OVIM provjerit HDD.

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice