znam da ova tema tu 100% nespada no neznam gdje da ju smjestim.
zanima me jel tko prodaje ili gdje se može nabavit u Osijeku Kalkulator Casio FX-991 ES
zanima me jel tko prodaje ili gdje se može nabavit u Osijeku Kalkulator Casio FX-991 ES
e odlična tema... svaka čast !!
nisam iz os pa ne mogu pomoči..
zna li neko neki dobar kalkulator sa svim funkcijama ( software mislim ), nemora biti free, kupit ču ga
zna li neko neki dobar kalkulator sa svim funkcijama ( software mislim ), nemora biti free, kupit ču ga
ovaj navedeni gore ti je super, imam ga ja, ima čak i razlomke... i ima ga za kupit sigurno u nekoj knjižari u Osijeku dođe 150 kn tako nešto možda malo više
Odi u neku knjižaru, potraži malo, sigurno ima.
I da, pogledaj si Texas Instrumentse. 
e ali ja mislim na software kalkulator ne onaj hardware tip... knjižaru ?
kalkulator za PC !!
A probaj wolfram mathematicu 6 (ja nisam, ali kažu da je dobra) ili microsoft math. To mi trenutno pada na pamet
ovaj navedeni gore ti je super, imam ga ja, ima čak i razlomke... i ima ga za kupit sigurno u nekoj knjižari u Osijeku dođe 150 kn tako nešto možda malo više
kolega jel prodaješ svoj? meni ipak treba za višu matematiku (integrali, matrice, dervacije, logaritmi, cos, sin, .........) trebam nekog tko prodaje svoj (naravno po mogućnosti čitav i da radi)
Čini se zaista odličan kalkulator. Na forum.hr kažu da ga se može nabaviti za 150 kn. Ja sam FX-350ES kupio za tu cijenu (dosta slabiji model), sada ne vrijedi ni pola.
ima čak i razlomke

Ja imam baš taj identičan. Kupio sam ga u Metrou u Zagrebu, bio je oko 100kn (do 130, preko nije sigurno).
Pogledaj u Metrou u Osijeku da li ga imaju.