IPhone problem home tipka

poruka: 11
|
čitano: 9.409
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle, ovo možda i ne mogu nazvati problemom pošto je tipka funkcionalna, međutim po netu sam malo pretraživao te vidio da dosta ljudi ima sličan "issue". Radi se o home tipki koja je pod prstom labava, znači možete je pomicati lijevo desno za nekih pola milimetra, tipka radi normalno, al je bilo prijava u USA Apple store sa istiom problemom, te se ljudima davali nove uređaje, dilema je da li da ga šaljem na servis ili ne ?

Ima ko sličan problem možda?

Pozz

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 10:00 (Perfeshunul).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: IPhone problem home tipka
Nazovi servis i pitaj.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan

To sam i napravio, znaš kakvi su u vipovom helpdesku.

17 godina
neaktivan

lijepo odi u servis i mijenjaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja imam isti "problem"... doduse cini mi se da nitko nebi, tko nije prije koristio iphone, skuzio to... na 3gs kojeg sam imao do sada botun je bio savrsen i nepomican u bilo kojem pogledu...

na 4ici u nekim slucajevima se moze osjetit taj pomak... ne moze ga se skuzit vizualno, presitno. ali pod prstom da... No primjetio sam da kad je malo toplije da se ne manifestira (sirenje plastike ?)....

Takodjer prosetao sam se po prodajnim centrima... i od cetiri u koja sam bio dva iphona imaju taj problem dva nemaju.... Vrlo cudno i nije mi bas utjesno jer to znaci cak i kada bi ti odobrili zamjenu da ne mozes bit siguran da neces opet dobit isto....

Inace mene zanima da li u HR, t-mobile ili vip rade uopce zamjene aparata(za novi) u odredjenim slucajevima ? ili ih samo salju na servis ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vlaga iliti oksidacija. Nosite na ciscenje, mislim da je nekih 200kn ak se ne varam.
The best way to be boring is to leave nothing out.
15 godina
Sale_ds kaže...
Vlaga iliti oksidacija. Nosite na ciscenje, mislim da je nekih 200kn ak se ne varam.

Nisam vlasnik Iphone-a, ali kao eventualni vlasnik takvog i tako kvalitetnog moba, ja očekujem da sam kupio apsolutno ispravan mob u svakom pogledu.

Za svaki kvar ili malfunction koji nije tehnički moguć u nastajanju s moje strane, ovo što sam pročitao ne govori u skladu s terminom ISPRAVAN.

U roku od 1 godine imam kod KUPNJE Iphone mobitela pravo na novi mobitel, ako je nastao na mobu kvar koji nije mehaničke prirode ili izazvan mojim nemarom, nepažnjom ili nečim trećim, treba pro/čitati i ona mala slova na dnu ugovora kod kupnje i stvar će biti lakša tebi, barem je kod drugog operatera bila takva poslovna politika.

Savjetujem ti ako si unutar 1 godine i ako imaš uredne papire od moba, uredno ga ispostavi u prodajni centar VIP-a ili koga god već, oni su dužni ispostaviti ti glanc novi ISPRAVAN od bilo kakvog klicklackanja.

Osobno ne vjerujem da samo sa malo boljom kontrolom izlazne kvalitete, to se ne bi/nebi smjelo uopće dogoditi ( nadam se da tvoj mobitel nije, to je kvota za istok/balkan, to bi bilo jako poražavajuće za sve u Hrvatskoj, usere mislim, distributerima je to kalateralna šteta, ne prevelika!!!! ). 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan

Ne mislim da je ovo zbog toga sto distribuiraju mobitele nize kvalitete u HR. zato sto su ljudi svugdje po svjetu prijavljivali ovakav issue.

Takodjer ne mislim da je ovo zbog oksidacije/vlage - volio bi da sale_ds pojasni zasto misli da je to slucaj, osobno iskustvo ? ili samo tesko nagadjanje ?...

Pitanje je jedino da li je ovo uopce issue ... Mobitel savrseno funkcionira. tipka savrseno funkcionira... zapravo ne primjeti se u normalnoj upotrebi nista, tek kad vrtis mobitel po ruci onako i pocnes iz dosade, hmm ne znam kako bi drugacije to nazvao, milovat :) home tipku, primjetis lagano pomicanje koje nije postojalo na 3GS-u no koje je recimo moguce osjetit na bilo kojoj drugoj tipki na drugim uredjajima(pa i na drugim botunima na iphonu).. cisto zbog mehanicke prirode botuna... Zbog toga mislim da iako mozda vise ljudi ima ovaj problem, nije niti svjesno niti ih to smeta.... No ja ga nakon sto sam proveo 2 godine na 3GS-u primjetim....

Dakle ja nisam siguran da mogu mom operateru (tmobile) dokazat da iphone nije u granicama normale... pogotovo zato sto njihovi izlozbeni primjerci tu i tamo manifestiraju istu pojavu...

0 0 hvala 0
14 godina

Oprostite što postam u temi staroj godinu dana,zanima me gdje mogu nabaviti home tipku za 3g?

Kupio sam digitizer za 79kn i sad mi još ta home tipka treba,gledam na njušci 30tak kn ima za uzeti no zanima me dali je to onaj dio s flat kabelom ili samo ona crna plastika? i zaniam me još gdje mogu kupiti usb kabel? isto na njušci gledao 19tak kn.

Te 2 stavke moraju biti dobavljive u osijeku.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

mislim da ti ima neki kabel na onoj home tipci, na ebayu se prodavaju za 1$, a za usb neznam, ali mislim isto da ne kosta vise od 1.50$

[url=http://profile.xfire.com/igorrasic][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/igorrasic.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Rasho kaže...

mislim da ti ima neki kabel na onoj home tipci, na ebayu se prodavaju za 1$, a za usb neznam, ali mislim isto da ne kosta vise od 1.50$

Pa taj flat kabl mi treba,i nezanima me ebay nego u HR di ima za uzeti po mogučnosti Osijek.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice