Instalacija OS na tablet

poruka: 7
|
čitano: 6.885
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Instalacija OS na tablet

Pozz Svima

Imam Huavei Media Lite 7 Pad Tablet od T-COM  zanima me jeli moguće na tom modelu instalatirati windows 8.1 ili  samu osmicu budući da mi se android baš ne sviđa pa molim kratki odgovor pomoć jel bih to ionako radio na servisu budući da baš ne kužim se dobro u tablete.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Instalacija OS na tablet

Ne.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
17 godina

.. Win 8 i win 8 RT su različite stvari, vidi pod req. ili supported CPU.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

Kako i gde to mogu vidjeti ovo znam već da nije isti Win 8 i Win RT

16 godina
neaktivan
Master Infirmiy kaže...

Kako i gde to mogu vidjeti ovo znam već da nije isti Win 8 i Win RT

XDA Developers. Ali ,zaboravi na Windows 8 iz jednostavnog razloga - Windows nije free ,ako nisi znao ,i nema Windows RT verzije za download i instalaciju! {#}

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 20:11 (kizo2703).
16 godina
neaktivan

Lik je sad sa servisa potvrdio sumnje u reinstalaciju OS sa Android na Win 8 ili sl niš se ne može. Razmišljam o kupnji novog Taba s većim zaslonom i predinstaliranim već OS win 8. Tema Može ići pod Loock

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2014 8:27 (Master Infirmiy).
11 godina
neaktivan
Master Infirmiy kaže...

Pozz Svima

Imam Huavei Media Lite 7 Pad Tablet od T-COM  zanima me jeli moguće na tom modelu instalatirati windows 8.1 ili  samu osmicu budući da mi se android baš ne sviđa pa molim kratki odgovor pomoć jel bih to ionako radio na servisu budući da baš ne kužim se dobro u tablete.

NHF, ali ovo je k'o da pitaš je li moguče na čovječji vrat nakalemit lavlju glavu.

Nije sve u Internetu na kompjuteru. Nešto je i u Internetu preko smartphona.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice