Hp6735s problem

poruka: 11
|
čitano: 5.780
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Hp6735s problem

Pozdrav svima!prošao sam pola neta i nigdje ništa svi se žale na prbeleme nigdje rješenja
moj problem je ovakav
jedan dan bio na lapu...ugasio ga, i odem van, vratim se i neće da upali, reko možda neki bug, poadim bateriju, probam neć, proma hard reset neće opet
vadio sam rame neće i stavljao neće, hard je dobar nema bad sectora
lap se upali svjetli caps lock 5 puta, blica lampica od harda, i dvd drive pokušava neš očitat stalno
i niš reko pustiut ću ga nek potroši bateriju kad se gospodin upali za pola sata i radi normalno
spojim ga na struju i radim na njemu cijeli dan i probam restart hoće, ali kad se ugasi upalit se onda neće više
drugi dan opet isto poizvadim sve iz njega(stickovi i ostalo) i ostavim ga pol sata
on se upali i radi ko ura
znači štš mu je sad

radi kad je nabateriji ali upali za nekih pola sata do 45 min

a na struji neće nikako
nije umro ako još može radit ali zašto se sad tako pali što mu je
nigdje nisam našao rješenje nosit ću ga u servis kad budem mogao jer sad neam vremena 
lijepo Vas molim ako iko ima iskustav asa ovime nek mi pomgne savjetom ako već ničim više, hvala puno i pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Hp6735s problem

pregrijavanje

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Hp6735s problem

ne

redovito ga čistim i temperature su u redu

15 godina
neaktivan
Hp6735s problem

imam isti problem, samo šta se meni nikako više nije htio upalit, a pokušala sam sve moguće načine.. u servisu su mi rekli da mu je ošla i matična i procesor, kažu 4 700 kn + još 1000 porezaViče

0 0 hvala 0
16 godina

bolje probaj naci na oglasima maticnu i procesor pa daj nekom poznaniku da ti ugradi i popravak ce te izaci oko 700kn! procesor nije tesko pronaci al maticnu teze posto na njima vecinom to krepava!

15 godina
neaktivan

to i planiram, ako ništa naručit s ebaya ili sl ..

16 godina
neaktivan

Imao sam sličan problem na svom hp8710p.

Ponasao se slicno kao i tvoj, ali samo na jedan dan poslije kojega

nije htio vise nikako upalit. Posto je bio unutar garantnog roka ja sam ga odnio u servis

pa nek se oni tamo zahebaju.

Kad ono stvarno, dijagnosticiraju oni problem u jedan dan, te kazu da je staro napajanje crklo i da je

novo na putu prema servisu te da ce u roku od par dana biti tu.

Pitao sam ih, zbog cega se to desilo? Serviser kaze da je crknio neki SMART chip u napajanju, i to je to.

BTW, dobio sam i potpuno novu bateriju jer mi je ova trajala tek nekih 30-ak minuta, a inače je mogla bez problema

3h (bez igranja, filmova i sl.).

Moram priznat, servis mi nije odmah htio priznat da je i baterija crkla od toga, ali sam im nekoliko puta ponovio

da je napajanje usko vezano uz bateriju, ako ono ne valja, velika vjerovatnost je da će i baterija stradati.

Nakon toga su rekli, da to inače ne priznaju, ali da će meni priznat, moš mislit. Biće da sam dobar čovik ;)

Eto nadam se da će ti ovo nešto pomoći.

Probaj uzest/posudit drugo napajanje, izvadi bateriju prije toga (jer može i ona utjecat na rad) i probaj.

Javi šta je bilo, baš me zanima.

Pozz

18 godina
Hp6735s problem

sad me zove jedan poznanik na mob i bas spominje ovakav primjer.

radio na bateriju...dosla ona poruka,imas 3 minuta za sejvat sve inace se gasim...ok, ipak mu se sam ugasi..i zdravo djaci.

niti se vise puni, niti se moze upalit.

kad pritiska paljenje, 6 puta zelena zablica i nema zvukova iz hardwera,mrtvo.

ne trza na vadjenje baterije i slicno....sada sam ja uvjeren da broj od konstantnih 6 blinkova predstavlja neku dijagnostiku,a nema sanse da to nadjem na netu za hp.

teško vrijeme za matore
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

upravo sam jučer nakon skoro tri mjeseca kalibrirao bateriju na svom hp6730s laptopu. čitajući ovo vaše, uplašim se da nije i meni riknula jer sam isto to doživio jučer: piše tri minute do kraja save your work i odmah se ugasi... sad ga iskopčam iz struje da radi na bateriju kad na ikoni piše ostalo 3h 47 min.
bateriju nisam nikada izvadio iz laptopa, iako sam stalno spojen na struju.

Let Justice Be Done, Though the Heavens Fall
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 12:28 (karakteran).
17 godina
Popravak matične HP6735s korištenjem pećnice?

Kao što i naslov posta govori: Popravak matične HP6735s korištenjem pećnice?

Radio sam danas na laptopu dosta dugo i naravno temp su bile kao i obično 60~85˘C. To mu je radna temp i nema niže, unatoč generalnom čišćenju svaka 2 tjedna (100% rastavljanje). Problem je isti kao u prvom postu s naglaskom na ovo:

• obje RAM pločice su ispravne
  • baterija je RIP već godinu dana i uvijek je izvađena
  • punjač ispravan, spojen je upravo na HP6715b s kojeg se i javljam
  • HDD radi jer sam ga stavio u HP6715b i javljam se sa tog HDD-a upravo na forum

Molim daljne prijedloge i savjete. LP

JAVLJA MI OVO:

Blink: 1 - Caps Lock/Num Lock CPU, CPU not functional

Blink: 2 - Caps Lock/Num Lock BIOS, BIOS corruption failure

Blink: 3 - Caps Lock/Num Lock Memory, Module error not functional

Blink: 4 - Caps Lock/Num Lock Graphics, Graphics controller not functional

Blink: 5 - Caps Lock/Num Lock System board, General system board failure

Blink: 6 - Caps Lock/Num Lock BIOS, BIOS authentication failure

POPRAVLJENO - LINK

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 17:37 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Hp6735s problem

bok, jesi mozda uspio skuziti u cemu je problem i kako to rijesiti? ja sad imam skroz isti problem i kad sam procitala kako si ga ostavio na bateriji odlucila sam i ja to probati i radi al neznam kaj da sad dalje radim? uglavnom hvala na postu. ako imas kakav savjet molim te javi

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice