HP PSC 1215 all in one problem !

poruka: 14
|
čitano: 5.275
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

evo ovako kada sam instaliro win 7, instaliro sam drivere za taj printer automatic update i  kada sam to napravio htio sam vidjeti koliko je boje ostalo u printeru no to nisam uspio, nakon silnih deinstalacija jos nemogu vidjeti koliko je boje ostalo u printeru ,pito sam i hp uslugu ,oni mi na to nis pametno ne odg.I da, dali su mi ovaj link kako se to vidi ali ja nemam u startu datoteku HP.:   koliko je boje ostalo :http://h10010.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=us&docname=c00257147&product=90762

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ak iko ima kakvu ideju ili zna nesto neka napise !

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa izbaci ti win kada počneš printat koliko otprilike boje ima, što ne?

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ne uopće neće ni to

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

el se netko  razumije u to????

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pojma nemam kako je do toga došlo.

je li ti spojen printer preko wirelesa ili kabela (ne da mi se sada tražiti model)

koristiš win 7?

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da imam win 7 vrsta printera hp psc 1215 all in one preko usb je

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mkay, malo sam pogledao okolo. Imaš li drivere njegove ili koristiš drivere koje su windowsi automatski instalirali?

Jer driveri koje win instaliraju nemaju opciju provjeravanja količine boje, a ako ne postoje posebni driveri za taj printer od hp-a, onda ti je jedini način provjeravanja printanje printer self-test stranice koja će imati naznačenu količinu boje najvjerojatnije

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

odnosno kabla et ti  zns. sta da radim

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a kak da vidim preko self testa?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

driveri su automacki

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

za početak, pokušaj instalirati ovo i vidi hoće li onda prikazivati

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4062&lc=en&cc=us&dlc=en&sw_lang=&product=412187#N191

ako ne, onda na njemu pritisni i drži cancel, pritisni color start i pusti oboje, isprintat će ti stranicu na kojoj će ti biti označeno slikom koliko boje ima

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hvala na trudu i pomoći! {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

anytime :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice