Hp mini hdd kupnja

poruka: 9
|
čitano: 1.193
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Hp mini hdd kupnja

Zania me ja imam, sata hdd i ako kupim novi ja sam vidio u mikronisu samo 2.5 incha (što mi treba) ali piše sata 2 e sad me zanima hoće li sata 2 raditi na običnoj sati na malom mini netbooku? Hvala!

Historia est magistra vitae = Povijest je Učiteljica života Ja imam 10 godina pogledajte u profil, ne lažem

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Hp mini hdd kupnja

radit će sata2, samo je bitno da je ista veličina diska

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
neaktivan
Hp mini hdd kupnja

ma 2.5 hvala puno da mogu dao bih ti zvijezdicu

Historia est magistra vitae = Povijest je Učiteljica života Ja imam 10 godina pogledajte u profil, ne lažem

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hp mini hdd kupnja

misliš veličina memorije na hdd je 250 gb

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

1. nauči se editirat postove i ne piši nekoliko postova za redom jer je to protiv pravila!

2. rekao sam veličina, dakle bitno da je 2,5''

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
neaktivan
Hp mini hdd kupnja

mislio je na 2.5''

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hp mini hdd kupnja

jel mora biti ista brzina bit ce sporije sa 7200 na 5400 rpm

{#} ajd bolje ista nego nista

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

ne mora bit ista

17 godina
dominik.spajic kaže...

jel mora biti ista brzina bit ce sporije sa 7200 na 5400 rpm

{#} ajd bolje ista nego nista

Ma samo ti kupi {#}

ps xxx-men, pogledaj pp

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice