Hp Compaq NX5000

poruka: 3
|
čitano: 446
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Hp Compaq NX5000

Pozdrav! Lik mi je donjeo Compaq NX5000, podosta star laptop i činjenica da u sebi ima SDram i intel centrina... KAda se stisne tipka za paljenje laptopu se vent upali, pa ugasi pa upali pa ugasi i tako u krug. Nepokazuje BIOS... Testirao sam RAM i sve je OK. Mislim da ga neš vezano struje zeza konkretnije hladni lem, več sam jednog malkoc novijeg popravljao i skužio sam kada se plastika na kojoj se nalazi tipka za paljenje dobrano stisne na određenom položaju, da se laptop upali i da onda radi. To sam probao i na ovom ali neče, pa me zanima dali ta stvarčica koju stisnem ((Nešta za struju)) nalazi na drugom mjestu na ovom modelu. TAkođer je jednom počelo neš cvrkutati ispod touchpad-a, neznam dali je to samo slučajnost ali ispod touchpada se spaja baterija i tamo valjdem isto ima neakve lektronike vezane za napajanje. Dali itko zna u čemu je problem?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hp Compaq NX5000

- Ja bi probao npr. otpojit touch pad, pa probat upalit bez njega.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Hp Compaq NX5000
Valentin17 kaže...

- Ja bi probao npr. otpojit touch pad, pa probat upalit bez njega.

Nije touchpad kriv, skinuo sam skorz plastiku i baš je tu negdje na elektronjici cvrkutalo...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice