Hlađenje AMD FM2 A10 zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.190
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Hlađenje AMD FM2 A10

Pozdrav. Imam CPU AMD A10 FM2 i pregrijava se. Preko programa HW Monitor temperaturu na CPU mi je prikazivao čak 112 °. Jednostavno neznam kako mi je CPU uopšte živ, naravno tolika temperatura bude kada nesto renderujem ili kada igram igrice. Sada imam ovaj kuler ( Cooler ARTIC COOLING Freezer 7 PRO Rev.2 ), a planiram uzeti (ARTIC COOLING Freezer A30) pa želim znati da li će mi šta pomoci, ako neće da ne kupujem bezveze. 

Hvala unapred.  

Igy
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Hlađenje AMD FM2 A10

Si provjerio termalnu pastu? Dali je ima premalo ili previše? Stanje s prašinom? Puno faktora može bit krivac za temp,a možda ti čak i senzori lažu,probaj na opip s rukom cpu cooler pa vidi dali je vrel ili topao.

Z1 Compact kontakt: evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Hlađenje AMD FM2 A10

freezer 7 je i više nego dosta za taj procesor. pogledaj dal dobro sjeda cooler na procesor i provjeri termalnu pastu. prelaskom na a30 ne bi ništa bitnoga dobio..

ne bi bilo zgorega napraviti i neki lagani protok zraka kroz kućište

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
neaktivan
Hlađenje AMD FM2 A10

Termalne paste ima dovoljno, sve je dobro leglo, nema prašine redovno čišćen, imam sa bočne strane kuler od 190 mm i sa prednje valjda od 120 mm ( Kućište je:LC POWER 920 PRO ). Ne bih volio da mi ode proc jer sam i to jedva kupio.

Igy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hlađenje AMD FM2 A10

Ta visoka temperatura ti nije točna jer HWmonitor krivo očitava(provjereno). Sigurno gledaš Package temp, tako je i kod mog 5800k... btw. ako držiš APU na stock taktu možeš ga slobodno undervoltat pa ćeš dobiti niže temperature.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hlađenje AMD FM2 A10

Probacu sa drugim programima pa cu videti sto se desava... ne koristim APU od CPU-a zato sto imam dodatnu, a i neznam kako se to radi :)

Igy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Hlađenje AMD FM2 A10
Toshiba l500 kaže...

Sada imam ovaj kuler ( Cooler ARTIC COOLING Freezer 7 PRO Rev.2 ), a planiram uzeti (ARTIC COOLING Freezer A30) pa želim znati da li će mi šta pomoci, ako neće da ne kupujem bezveze. 

Pitaj u ovoj temi.

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/cpu-hladnjaci-po/4608.aspx?page=89&jumpto=4265050&sort=asc&view=flat

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 18:10 (Valentin17).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice