Pozdrav, ispričavam se administraciji ako je negdje slučajno gdje spomenuto, ali stvarno pretražio sam sve teme za hd4890 vapor-x, ali nisam našao šta znači koja lampica.Dakle, čitao sam par vaših starih tema, te piše da ima 4 lampice, e moja ima samo 3, i to su d1601 ,d1602, d1603.E, meni svijetli kad upalim računalo d1603, pa me zanima što to znači.Inače grafička me nešto prca,pa pokušavam saznat u čemu je riječ.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I meni se to desilo..provjeri da li su kablovi iz napajanja dobro sjeli u karticu. Ako jesu i lampica i dalje svijetli najvjerovatnije je problem u napajanju
Lampica se ugasi ubrzo, e sad pitam dali mora jedna lampica zasvijetlit kad se pali komp, ili nesmije ništa svijetlit?
meni su sve lampice svijetlile kad sam palio komp i nakon pol sekunde su se ugasile
meni su sve lampice svijetlile kad sam palio komp i nakon pol sekunde su se ugasile
Meni samo d1603 kad upalim,i tada se ugasi.
Ja se ispričavam na duplom postu, ali imam još jedan problem.Kad igram igricu temperatura procesora mi je prek 90 stalno, ponekad zna doč i do 100 pa se računalo ugasi.
Oče li promjena paste pomoć?Hladnjak i računalo je čisto ko suza, i nije neki smiješan coler gore, tak da do toga nebi smijelo bit.Ali, moram napomenut da također sad koristim integriranu grafičku, pa možda zbog toga?
Slika: http://imgur.com/S09OLmC
Bump, može pomoć.
Da ne otvaram novu temu.
Dakle, par puta mi se ugasilo računalo zbog prevelike temperature procesora, te sam jučer promjenio pastu te skužio da mi ventilator od cpu nije uštekan u "cpu na matični" več na običan za matičnu.Kad sam premjestio temperatura procesora mi je i dalje oko 50+ bez da igram igricu, a kad igram igricu oko 80/84 stupnjeva.Po meni je to i dalje previše, pa da pitam vas.Dakle, radi se procesoru AMD dual core 6000+, a ostale infromacije vam dam ako treba.Ventilator se vrti stalno preko 3000 okretaja, i radi glasno ko sam vrag, ovo je katastrofa.
Bump, može pomoć.
Da ne otvaram novu temu.
Dakle, par puta mi se ugasilo računalo zbog prevelike temperature procesora, te sam jučer promjenio pastu te skužio da mi ventilator od cpu nije uštekan u "cpu na matični" več na običan za matičnu.Kad sam premjestio temperatura procesora mi je i dalje oko 50+ bez da igram igricu, a kad igram igricu oko 80/84 stupnjeva.Po meni je to i dalje previše, pa da pitam vas.Dakle, radi se procesoru AMD dual core 6000+, a ostale infromacije vam dam ako treba.Ventilator se vrti stalno preko 3000 okretaja, i radi glasno ko sam vrag, ovo je katastrofa.
Kupi bolji cooler i promjeni pastu na processoru , 6000 x2 je stari proc na 90nm i grije se podosta , a ti vjerojatno imaš stock cooler ništa čudno da su ti temperature takve. Ako nisi u prilici kupit bolji cooler probaj barem promjenit termalnu pastu na procu.
Bump, može pomoć.
Da ne otvaram novu temu.
Imas otvorenu stranicu od kucista, ako nemas onda ju otvori i provjeri onda temperature
Iste temperature su.
Iste temperature su.
onda tu nekaj ne stima ,ako velis da nemas prasine i da su jednake temperature sa otvorenim kucistem
Iste temperature su.
onda tu nekaj ne stima ,ako velis da nemas prasine i da su jednake temperature sa otvorenim kucistem
Sve čisto ko suza, hladnjak nije loš, malo bolji je gore.Dakle, sad kad igram igricu raste preko 90 stupnjeva, ako ne i više, na 100 se ugasi komp.Jel moguće da se malo više grije jer koristim trenutno integriranu grafičku?
Moguće da ti nije hladnjak dobro sjeo na procesor kad si ga vraćao nakon promjene paste... To obavezno provjeri, često je baš to problem!
i stavi prst na njega 90C ce se osjetit ;)
i stavi prst na njega 90C ce se osjetit ;)
Osjeti se osjeti, nemoš držat ruku gore.
Hladnjak je super sjeo na procesor, sve po psu...Neznam stvarno do čega je.
Jel ima veze možda što trenutno koristim integriranu grafičku?To je sve počelo odkad imam gore win8, moram stavit win7 pa tada probat.