Hard disk savjet

poruka: 8
|
čitano: 1.260
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Hard disk savjet

Jel ima spasa ili pravac ducan?

Unaprijed zahvaljujem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Hard disk savjet

Pusti disk, spašavaj podatke!!!

15 godina
Hard disk savjet

Mi mozes dat neki program za spasit podatke?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 14:51 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

To imate u računalu 3 diska? I taj 1 krepaje? Najlakše bi bilo samo kopirati mape sa tog diska na zdravi disk. To pod uvjetom da možete otvoriti sadržaj tog diska u "My computeru". A ako ne možete, e onda bi trebalo koristiti neki program za spašavanje podataka, a ima ih dosta. Samo prvo recite može li se otvoriti disk i pregledati njegov sadržaj normalnim putem, u "My computeru".

16 godina
neaktivan
Hard disk savjet

imao sam sličan problem na maxtoru-imao sam oko 60 bad sectora i nekako sam(ne sjećam se kako) našao punu verziju HDD regeneratora i ispravio ih
a kada sam prijatelju išao popravljat isti problem nisan se moga sitit kako san naša HDD regenerator pa san preko Paragon disk managera uspio formatirati disk,izbrisati sve particije i ponovo ih napraviti

nakon toga u HDD regeneratoru je prikaz bio bez bad sectora-nadam se da bi moglo pomoći :)

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hard disk savjet

P.S.
Paragon također može spašavati podatke
(Govorim o piratskoj verziji,ne opravdavam piratstvo,ali ipak kad se mora nije teško XD)

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam imao jedno, veoma bolno, iskustvo sa Hitachi HDD! Spašavaj podatke! HDD kasnije probaj da formatiraš programom HDD Low Level Format Tool, možda bude služio nečemu mada čisto sumnjam!

Pozdrav!

15 godina
Hard disk savjet

Hvala svima na pomoci!

Podaci su bili uglavnom OS win 7 pa ih nisam spasavo jer bi to trajalo (jedino mu je bio bitan save od skyrima cca 30 sati igre al jbiga)

Hard je od frenda,uglavnom napravljen je hard disk sentinel surface test i quick format te zasada radi (frend oce drzat na njemu winse al izgleda da je vrijeme za novi hard )

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice