Hard disk problem

poruka: 12
|
čitano: 7.635
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Hard disk problem

Ovako, imam win 7 i nece mi otvorit disk D, ispod diska pise NTFS i dok kliknem otvori pise: D\ nije dostupan, pristup odbijen.
Unaprijed zahvaljujem. :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Hard disk problem
tkala15 kaže...

Ovako, imam win 7 i nece mi otvorit disk D, ispod diska pise NTFS i dok kliknem otvori pise: D\ nije dostupan, pristup odbijen.
Unaprijed zahvaljujem. :)

Dali si formatirao na D particiju? Ako nije stavi NFTS i formatiraj ga.

Nenad, sam svoj majstor za sve vrste računala. :)
15 godina
neaktivan

Evo, formatirao sam ga i sada radi normalno. Hvala.

16 godina
neaktivan
Hard disk problem

Imam isti problem,ali ja nebi formatirao disk,probao sam EASEUS Data Recovery free,ali on moze sam jedan gb free,a ja imam 60 na particiji,imali neki drugi program ili neka opcija?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hard disk problem

Formatirao sam svoj vanjski disk (slucajno), podatke sam uspio vratiti sa r-studiom,disk mi je vidljiv u Devace Manageru.. ali jedini problem je taj sta mi nece  disk prikazat u My computeru ( ne mogu nikako pristupiti disku).Ima li pomoći molim vas pošto mi je jako potreban :/..hvala

"you hit me we hit you"-mafia
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator

u device manageru disk managementu desni klik na disk i dodaj mu slovo

jbg spavam xD

vratio sam se jači nego ikad :) i vratili su mi zvjezdice :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 0:03 (XXX-Man).
16 godina
neaktivan
Hard disk problem

nažalost nemogu jer nema opcije rename :S nego samo :Update driver software

Disable
                                                                                    Uninstall
                                                                                    Scan for hardweare changes
                                                                                    Properties

probo sam u prpoertisu negdje nać di mogu promjenit ali ništa..ako možda možeš pojasnit možda nešto krivo radim :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
debs kaže...

Disable
                                                                                    Uninstall
                                                                                    Properties

probo sam u prpoertisu negdje nać di mogu promjenit ali ništa..ako možda možeš pojasnit možda nešto krivo radim :S

oprosti, već spavam na pola pa sam krivo napisao...

u disk managementu to napravi :)

change drive letter, tako nešto...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 0:04 (XXX-Man).
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
debs kaže...

Disable
                                                                                    Uninstall
                                                                                    Properties

oprosti, već spavam na pola pa sam krivo napisao...

u disk managementu to napravi :)

change drive letter, tako nešto...

zaista hvala na trudu ali ista stvar je i tamo :S..nema veze možda je netko ima isti problem pa će on napisati rješenje problema ;)

15 godina
moderator
debs kaže...

zaista hvala na trudu ali ista stvar je i tamo :S..nema veze možda je netko ima isti problem pa će on napisati rješenje problema ;)

ovako:

otvoriš disk management

desni klik na particiju koja ti se ne pokazuje u my computer

klik na change letter an path

odaberi neko slovo i klikni ok

pa onda otvori my computer

možeš i probat restart nakon toga

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
debs kaže...

ovako:

otvoriš disk management

desni klik na particiju koja ti se ne pokazuje u my computer

klik na change letter an path

odaberi neko slovo i klikni ok

pa onda otvori my computer

možeš i probat restart nakon toga

hvala ti puno nije baš bio problem u tome ali naveo si me na glavni put i zaista tnx ;)...sad je rješeno sve

15 godina
neaktivan
Hard disk problem

Može  pomoć  dizao  sam  windows  na  starijem  kompu  i  ide  sve  redom  boot-a  moraš  stisnuti  tipku  da  pokrene instalaciju  i  onda  dođe  tamo  kod  podjela  particija  i  nemogu  ni  brisati  particije  a  ni  instalirati  windows  kada  pokušam  obrisati  neku  particiju  piše   ovo:The  partition  you  selected  canot  be  deleted  a  kada  pokušam  instalirati  windows  na  C  particiju  piše  ovo:Setup  did  not  find  any  disk  drivers  instaled  on  your  computer  pogledao  sam  opat  sam  iskopčao  i  ukopčao  ali  isto  jel  moguće  da  je  otiaš  hard..?  hvala.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice