Ovako, imam win 7 i nece mi otvorit disk D, ispod diska pise NTFS i dok kliknem otvori pise: D\ nije dostupan, pristup odbijen.
Unaprijed zahvaljujem. :)
Hard disk problem
- poruka: 12
- |
- čitano: 7.635
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako, imam win 7 i nece mi otvorit disk D, ispod diska pise NTFS i dok kliknem otvori pise: D\ nije dostupan, pristup odbijen.
Unaprijed zahvaljujem. :)
Dali si formatirao na D particiju? Ako nije stavi NFTS i formatiraj ga.
Evo, formatirao sam ga i sada radi normalno. Hvala.
Imam isti problem,ali ja nebi formatirao disk,probao sam EASEUS Data Recovery free,ali on moze sam jedan gb free,a ja imam 60 na particiji,imali neki drugi program ili neka opcija?
Formatirao sam svoj vanjski disk (slucajno), podatke sam uspio vratiti sa r-studiom,disk mi je vidljiv u Devace Manageru.. ali jedini problem je taj sta mi nece disk prikazat u My computeru ( ne mogu nikako pristupiti disku).Ima li pomoći molim vas pošto mi je jako potreban :/..hvala
u device manageru disk managementu desni klik na disk i dodaj mu slovo
jbg spavam xD
nažalost nemogu jer nema opcije rename :S nego samo :Update driver software
Disable
Uninstall
Scan for hardweare changes
Properties
probo sam u prpoertisu negdje nać di mogu promjenit ali ništa..ako možda možeš pojasnit možda nešto krivo radim :S
Disable
Uninstall
Properties
probo sam u prpoertisu negdje nać di mogu promjenit ali ništa..ako možda možeš pojasnit možda nešto krivo radim :S
oprosti, već spavam na pola pa sam krivo napisao...
u disk managementu to napravi :)
change drive letter, tako nešto...
Disable
Uninstall
Properties
oprosti, već spavam na pola pa sam krivo napisao...
u disk managementu to napravi :)
change drive letter, tako nešto...
zaista hvala na trudu ali ista stvar je i tamo :S..nema veze možda je netko ima isti problem pa će on napisati rješenje problema ;)
zaista hvala na trudu ali ista stvar je i tamo :S..nema veze možda je netko ima isti problem pa će on napisati rješenje problema ;)
ovako:
otvoriš disk management
desni klik na particiju koja ti se ne pokazuje u my computer
klik na change letter an path
odaberi neko slovo i klikni ok
pa onda otvori my computer
možeš i probat restart nakon toga
ovako:
otvoriš disk management
desni klik na particiju koja ti se ne pokazuje u my computer
klik na change letter an path
odaberi neko slovo i klikni ok
pa onda otvori my computer
možeš i probat restart nakon toga
hvala ti puno nije baš bio problem u tome ali naveo si me na glavni put i zaista tnx ;)...sad je rješeno sve
Može pomoć dizao sam windows na starijem kompu i ide sve redom boot-a moraš stisnuti tipku da pokrene instalaciju i onda dođe tamo kod podjela particija i nemogu ni brisati particije a ni instalirati windows kada pokušam obrisati neku particiju piše ovo:The partition you selected canot be deleted a kada pokušam instalirati windows na C particiju piše ovo:Setup did not find any disk drivers instaled on your computer pogledao sam opat sam iskopčao i ukopčao ali isto jel moguće da je otiaš hard..? hvala.