imam manji problem sa hard diskom western digital caviar blue 3.5'' 160 GB 7200 RPM sata 2 , još prije nekoliko mjeseci dok sam bio
na kompu čuo sam kao da je nešto lagano udarilo, odma sam posumnjao na hard disk, i onda jedan dugi period ništa, i sad opet zna malo lupnuti
kao da se muči, nemože nešto učitati, u windowsima mi se dosad nije zaledilo, osim jučer, nekad mu treba duže da učita, inače on i kad je bio
novi uvijek se jako čuo, ali sad zna biti taj zvuk poput lupkanja(prije nikad) napravio sam windows check, u hd tune pro i disk sentiel pro piše da je sve ok,
što me iznenadilo, išao sam na error scan naravno ne quick, nego deep, i gb, i kasnije mb da traži, niti jedan bad sactor, a u sentielu pod zdravlje
diska piše perfect, nije do reinstalacije windowsa, nema veze sa tim, baš sam prije 2 dana ponovno instalirao windowse ... nego hard disk ima 6 ipo
godina i to me malo brine, ali neznam zašto u niti jednom programu ne nalazi ništa, a vidim na onoj temi, kako provjeriti disk u kojem sumnjate ispravnost
da je drugima našlo probleme, znači li da ima još uvik nade za ovaj moj disk?
u ovu staru kantu sam nedavno uložio već 500 kn, neisplativo znam, ali sad
mi super napokon radi, eto jedino da nije hard diska, ali to se rijetko cuje, ali me strah da ne bi gore, inače sve normalno više manje radi ...
evo ja bi uzeo ovo možda http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.c00e9ecd01084e6b91f9e1877233967f.tvrdi-disk-wd-caviar-blue-250gb-sata3-wd2500aakx.aspx ili da jednostavo zaboravim više ulaganje u ovaj komp, dok radi neka, a kad budem u mogućnosti kupit sve novo, iako mi je
žao zbog harda, jer ovaj komp mi je prirastao srcu, a i jučer je kupljena grafička kartica, i procesor nedavno, sve super radi ... i baš sad me hard zeza, jeli moguće da je ispravan samo da se nakupilo prašine ili nešto, ali čistim redovito ..