Grafička meni se čini?

poruka: 7
|
čitano: 1.190
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Grafička meni se čini?

Dobar dan, ja sam novi, volim kompove i to je to ukratko.. Imam problema trenutno s grafičkom na sestrinom kompu pa bih molio pomoć ^^.

Matična je ms7057ct (http://www.yjfy.com/M/Matsonic/mainboard/MS7057CT.htm) i imam 2 grafe od 128mb.. Sve je šljakalo uredu, al prije jedno 2mj premda sestra ide na komp jednom mjesečno, ne prikazuje sliku na monitoru.. Logički sam pomislio da je grafa jer monitor valja, komp se upali, ali nema slike..

Imam 2 grafe.. Ova s kojom na kojoj je komp radio - "ATI 9200 128mb ddr d/tv apr-04" i druga "ati rage 128mb pro 16"..

Pa eto ako tko imam kakav savjet.. Inače je komp iz 98, ali je nadograđivan puno puta, ima hard 200gb, ima 256+128 rama :$ i 1.4procesor

Al kad riješim problem s grafom, stavit ću 2x512mb rama i novi procesor od 2.0

da

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Grafička meni se čini?

Kazes da imas 2 grafe ali nisi rekao da li nema slike na samo jednoj  ili na obje,  tj. jesi li ih obje probao? Ponekad,  iako  jako rijetko zna otici  slot od graficke, tako da ako ti nema slike ni na jednoj grafi postoji mogucnost da je slot.

15 godina
neaktivan
Grafička meni se čini?

Nema slike ni na jednoj.. hm, a kako da testiram jel radi slot?

I jedno pitanje iako je glupo :$ Otkopčo sam power, hdd, reset led na tom kompu i da ga **beš nemogu više spojit.. matična ms7057ct.. jel mi moš u paintu zaokružit koja je koja.. nemam priručnik, bacio ga davno još kad sam koristio sam stari komp.. otkad imam novi, zaboravio sam kak šta treba na starom :S

da

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grafička meni se čini?

98 godina?

daj kupi jefitini kompjuter i samo prebaci valjane dijelove u taj

BSU ( Baci Sestru Uvodu) USB je nesto drugo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grafička meni se čini?

Jedino je kutija ostala iz 98'.. sve ostalo je 2002-2006..

da

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Grafička meni se čini?

Imali koga? xD

da
17 godina
protjeran
Grafička meni se čini?

ne moze se vidjeti na onoj slici tako da ti nitko to ne moze oznaciti

trebalo bi ti pisati kraj pinova PWR,HDD, etc, jednako tako i na kablovima

preporuka je da si kupis novu maticnu, za 200-300 kn zajedno s procesorom nadjes u oglasima nesto tog ranga

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice