Graficka ili maticna problem

poruka: 5
|
čitano: 1.553
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav forumaši! Ovako imam problem.
Matičnu ploču sam več bio složio problem je bio u kondenzatorima (nije htijelo pokretat računalo uopče) tip nvidia p5n-e sli prije nekih 8 mj
Sada mi se događa sljedeče: U igrici se zna zaledit a sad pod zadnje (danas) par puta se nije zaledilo nego samo izmjeni sliku neke kocne kesto stavi i dalje nastavi igrica samo sto fps vise nije 80-100 nego 5-15. Cak jedanput kad se resetirao komp stavilo je malu rezoluciju i otisao sam je podesit i nisam vidio svoju rezoluciju monitora tamo 1440x900 pa sam isao advenced i nista neprepoznaje graficku. Tada sam resetirao komp i opet sve u redu. napravio sam reinstal drivera i opet se isto dogadja.. Znaci zaledi skroz ili danas kako je baci cudne slikice i dalje nastavi radit ali sporije. sto se jos dogodilo kada se tako resetiralo kada se pali racunalo pise ono od maticne p5n-e sli i na desnoj strani monitora slika dobila neke crtice tockice u redovima.. Sada kada sam krenuo ovo pisati isto tako pa prestane i dalje normalno radi. Zna li tko mozda u cemu je problem? HDD sam kupio novi jel je onaj stari riknuo wd caviar black prije 3 mj nevjerujem da je do harda.. rame sam testirao memtest86+ i sve oke. kada sam graficku s onim fumark testirao na 10 toj minuti je zaledio... Zna li tko možda u čemu je problem gravička je nvidia 8800 GTS 320 mb
Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Graficka ili maticna problem
Lewa kaže...

na desnoj strani monitora slika dobila neke crtice tockice u redovima.. Sada kada sam krenuo ovo pisati isto tako pa prestane i dalje normalno radi..

kada sam graficku s onim fumark testirao na 10 toj minuti je zaledio... Zna li tko možda u čemu je problem gravička je nvidia 8800 GTS 320 mb

Problem je u grafičkoj, baca artefakte.. problemi sa vramom. Ako nemaš garanciju peci je:

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/popravak-graficke-kartice-koristenjem-pecnice/67886.aspx

15 godina

Kakve su temperature? Čuje li se ventilator od grafičke? Otvori računar i vidi vrti li se ventilator ujedno provjeri da se nije nahvatalo prašine u hladnjaku grafičke. Na jednom računaru u firmi smo imali sličan problem. Računar nije prepoznavao grafičku. Kad je prestao da radi utvrdili smo da je grafička crkla jer je prethodno prestao da radi ventilator na hladnjaku. Mozes testirati sistem i kakvom popularnom Linux distribucijom. Ima dobar način testiranja hardware-a.

14 godina
neaktivan

Ovaj vram je posebni cip na grafickoj pa me zanima mogu li je onda zagrijati samo taj dio fenom ? znaci onaj fen sto proizvodi jako visoke temperature? da ne grijem cijelu graficku bezveze kondenzatore i sve? ako je samo problem do tog vram-a ?

14 godina
neaktivan

Bok imam nvdia gtx 550 ti grafičku i kad igram igre pregrijava se pa me izbacuje iz igara,

šta mogu napravit da je malo ohladim

Hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice