Udrija mi je grom u susjedovu kuću i crklo mi je napajanje , uzea san novo antec 500w. Sada je problem šta kada upalim kompjuter sve normalno ide do desktopa , kada dođe do desktopa kompjuter se sam ugasi. Molim pomoč !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dali se to isto dešava i u safe modu ?
Udrija mi je grom u susjedovu kuću i crklo mi je napajanje , uzea san novo antec 500w. Sada je problem šta kada upalim kompjuter sve normalno ide do desktopa , kada dođe do desktopa kompjuter se sam ugasi. Molim pomoč !
Možeš se jedino nadati da ti je otišla i mrežna kartica i da ona uzrokuje problem, mada mi sve miriši na ploču!
Od kud znas da je samo napajanje "crklo"?
Trebao si napraviti detaljnu dijagnostiku.
Sad ovako moli boga da nije maticna ploca otisla u vijecna lovista a sve mirise na to.
Probaj jos u biosu iskljucit mreznu karticu i ako nakon toga bude isto onda je otisla maticna ploca.
Inace lose napajanje ili udarac groma prouzroci velike posljedice za samog korisnika.
U vecini slucajeva kad ode napajanje odlazi i ploca pogotovo u slucaju udara groma.
Da li ti čitaš postove prije nego počneš pisati? Pa sve sam mu to već napisao, ne treba tvoje mudrovanje!
Nema potrebe otvarati novu temu za isti problem.
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/nema-slike/212688.aspx