FPS Problem

poruka: 6
|
čitano: 1.619
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FPS Problem

Znaci ovako....

Imam laptop emachines Acer G725

Graficku karticu: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family

Procesor: Pentium(R) Dual-Core CPU  T4300 @2.10GHz

RAM: 2 GB

64-bitni sistem

Windows 7 Ultimate

Sad u svim igrama npr. League of Legends,Crossfire,Urban Terror FPS mi je 20 ili manje npr. u LoL-u fps mi je 30 nakon 20 minuta padne na 15 a u team fightovima mi je manji od 10. U  Crossfire-u mi je fps 40-50 kada je u igri najvise 10 igraca,vise od 10 igraca fps pada na 20. Dok recimo prije jedno 2-3 godine mi je FPS bio normalan u svim ovim igrama mogao sam i biti na skypu i slusat pjesme i igrat i nije bilo nikakvog stekanja ni nista. Pitao sam prijatelja sta da napravim. On kaze da si pocistim prasinu u ventilatoru i zamjenim pastu za vent. Zatim sam pitao isto to starijeg prijatelja oko 40 godina ima, kaze da ne mijenjam nikakvu pastu nego samo da pocistim s usisavacem vent. No otvorio sam laptop i nisam mogao doci do vent-a nego sam s maramicom pocistio kroz rupe sta se dalo. I sad neznam da ga usisam i da promjenim pastu ili nesto drugo? Molim pomoc.

Probao sam doci do ventilatora,ali je previse komplicirano za ovaj moj laptop. Gledao sam preko youtuba,sve sam isto napravio osim sto nisam odpojio zice,zato sto mi je stari reko da ne radim to jel ih ocito treba onda nazad zalemit pa sam s prstom obrisao kroz rupe sta se dalo. Molim misljenja i pomoc.Hvala.

0 0 hvala 0
12 godina
FPS Problem

Odnesi ga u servis neka ga srede. Pastu obavezno triba prominit poslije toliko vremena.

nicky.sl
Moj PC  
0 2 hvala 1
16 godina
FPS Problem

laptop ima integriranu grafičku, nemožeš očekivat nešto veći fps od tog kojeg dobijaš..

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(

2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: FPS Problem
LUNAT1C kaže...

laptop ima integriranu grafičku, nemožeš očekivat nešto veći fps od tog kojeg dobijaš..

Da,al kako onda prije 2-3 godine mi je bilo normalno fps mi je bio veci od 80 ...

16 godina
Re: FPS Problem
darcek kaže...
LUNAT1C kaže...

Da,al kako onda prije 2-3 godine mi je bilo normalno fps mi je bio veci od 80 ...

u cemu ti je fps bio veci od 80. lol je radio updateove koji su znatno smanjili fps, ja sa svojim i5 procesorom i integriranoj grafickoj na lolu dobijem 35 fps-a max a kupljen je prije god i pol.. 

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
13 godina
neaktivan
FPS Problem

Eh ovako, imam probleme odjednom sa fps-om , u call of duty-ju mw3 , znaci , inace igram na 1920x1080 rezoluciji,i postavke ,image i texture qualitiy extra, ostalo medium,aa i te stvari iskljucene, i imao sam oko 40-50 fps , i bilo mi je ok , a kad bih smanjio rezoluciju i postavke na high,medium , preko 70-80 fps uvijek je bilo, i jucer odjednom znaci , udjem u igru i fps stalno oko 30 , bez obzira , znaci stavio sam najjace , i najslabije postavke , razlika 10-20 fps,prije bih preko 120 imao kad bih sve low stavio i sta ja znam, kontam,mozda nije do igre,odem na battlefield 3, probam , tu ide sve ko i prije bez problema, ne znam u cemu je problem ,trenutno imam windows 8,probao sam i sa win 7-ce ,probao druge drivere , ne znam , svašta sam probao ,jednostavno ne znam šta da radim u cemu je problem , koristim afterburner onaj da pratim rad graficke u igri i graficka radi stalno na 99% ko i uvijek , temp 45°C , i za mjerenje fps takodjer koristim isti program , i primjetio sam da za mw3 piše "d3d9" i onda fps , a na battlefieldu , "d3d11"  i onda fps,jel to znaci da mw3 ide na dx9 a bf3 na dx11 ? mozda je u tome fazon negdje .. :S

Edit: Kako došlo ,tako i otišlo ,sad je sve ok :S

Semper Fidelis
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 0:27 (Deep).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice