Znaci ovako....
Imam laptop emachines Acer G725
Graficku karticu: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
Procesor: Pentium(R) Dual-Core CPU T4300 @2.10GHz
RAM: 2 GB
64-bitni sistem
Windows 7 Ultimate
Sad u svim igrama npr. League of Legends,Crossfire,Urban Terror FPS mi je 20 ili manje npr. u LoL-u fps mi je 30 nakon 20 minuta padne na 15 a u team fightovima mi je manji od 10. U Crossfire-u mi je fps 40-50 kada je u igri najvise 10 igraca,vise od 10 igraca fps pada na 20. Dok recimo prije jedno 2-3 godine mi je FPS bio normalan u svim ovim igrama mogao sam i biti na skypu i slusat pjesme i igrat i nije bilo nikakvog stekanja ni nista. Pitao sam prijatelja sta da napravim. On kaze da si pocistim prasinu u ventilatoru i zamjenim pastu za vent. Zatim sam pitao isto to starijeg prijatelja oko 40 godina ima, kaze da ne mijenjam nikakvu pastu nego samo da pocistim s usisavacem vent. No otvorio sam laptop i nisam mogao doci do vent-a nego sam s maramicom pocistio kroz rupe sta se dalo. I sad neznam da ga usisam i da promjenim pastu ili nesto drugo? Molim pomoc.
Probao sam doci do ventilatora,ali je previse komplicirano za ovaj moj laptop. Gledao sam preko youtuba,sve sam isto napravio osim sto nisam odpojio zice,zato sto mi je stari reko da ne radim to jel ih ocito treba onda nazad zalemit pa sam s prstom obrisao kroz rupe sta se dalo. Molim misljenja i pomoc.Hvala.

nicky.sl