Formatiranje Laptopa

poruka: 4
|
čitano: 3.756
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Formatiranje Laptopa

Prije svega, lijep pozdrav. Ovo mi je prva tema ovdje, pa se nadam da će te mi pomoći.

Ovako, od roditelja drugarica mi je dala laptop da joj ga formatiram, jer je stvarno prespor. 
U pitanju je Toshiba Satellite Pro A210.

Krenuo sam ja sa formatiranjem, tj. obrisao particije sve, napravio novu i krenulo je sa formatiranjem. 
Kada je došlo do oko 4%, laptop se jednostavno ugasio, baterija je bila prazna, ali cijelo vrijeme je na punjaču koji radi (nije se nikako gasio dok sam radio na njemu). 
I sad, ajd rek'o možda se ne puni dok je u BIOS-u, pa ću sačekati i probati poslije. 

Evo sad probao, kad imam šta i vidjeti. 
Neće nikako da starta operativni sistem, tj. piše Error Loading Operating System. 
Znači trenutno ništa ne mogu, zato i jesam postavio ovdje temu, ne bi'l ko od vas znao riješiti ovaj problem. 

Nadam se da se ovo može nekako riješiti, jer u suprotnom sam najeb'o da valja. Molim vas pomagajte. <3

EDIT: ZABORAVIO SAM DA KOD OVOG LAPTOPA SVAKI PUT MORAM STAVLJATI U BIOSU-u ONO DVD POGON, I EVO SAD RADI. :D 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 17:07 (H3L1uM).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Formatiranje Laptopa
H3L1uM kaže...

Prije svega, lijep pozdrav. Ovo mi je prva tema ovdje, pa se nadam da će te mi pomoći.

Ovako, od roditelja drugarica mi je dala laptop da joj ga formatiram, jer je stvarno prespor. 

Krenuo sam ja sa formatiranjem, tj. obrisao particije sve, napravio novu i krenulo je sa formatiranjem. 
Kada je došlo do oko 4%, laptop se jednostavno ugasio, baterija je bila prazna, ali cijelo vrijeme je na punjaču koji radi (nije se nikako gasio dok sam radio na njemu). 
I sad, ajd rek'o možda se ne puni dok je u BIOS-u, pa ću sačekati i probati poslije. 

Neće nikako da starta operativni sistem, tj. piše Error Loading Operating System. 
Znači trenutno ništa ne mogu, zato i jesam postavio ovdje temu, ne bi'l ko od vas znao riješiti ovaj problem. 

Nadam se da se ovo može nekako riješiti, jer u suprotnom sam najeb'o da valja. Molim vas pomagajte. <3

I ja sam imao taj problem sa error loading operating system i ništa mi drugo nije preostalo nego da instaliram ponovno operacijski sustav. Tako je vjerojatno i kod tebe.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 17:15 (Stjepan28).
13 godina
neaktivan
Re: Formatiranje Laptopa
Stjepan28 kaže...
H3L1uM kaže...

I ja sam imao taj problem sa error loading operating system i ništa mi drugo nije preostalo da instaliram ponovno sustav tako je vjerojatno i kod tebe.

Pa i hoću da formatiram, međutim neće da očita uopšte DVD više, a neće ni OS da digne...

13 godina
neaktivan
Formatiranje Laptopa

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 21:59 (Stjepan28).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice