HSF_TONE.sys
mdkxsdk.sys
dump_atapi.sys
Cekaj je ti stalno pokazuje ovo ili je ovo prvi put? BTW this is ( blue screen of death XD)
imas gadnih problema. a da ti zveknes na novo win.
Kako misliš stalno? Pokazuje mi kako sam gore opisao, čim komp malo miruje. Plavi ekran pa onda kao da se bootaju Windowsi i sve se ponavlja dok ne stisnem neku tipku (kao i kod screen savera).
imas gadnih problema. a da ti zveknes na novo win.
Neznam, ja da sam na tvom mjestu bi restarto win ( nemora znacit da je softwerski problem) a ako to ne pomogne negdje se komp zesce pregrijava.
Neznam, ja da sam na tvom mjestu bi restarto win ( nemora znacit da je softwerski problem) a ako to ne pomogne negdje se komp zesce pregrijava.
Onda si doso do krajnjeg reinstaliravanje windowsa
Meni se to često događalo zato što sam imao piratske windowse. Potom sam kupio original reinstalirao i sad sve radi odlično.
Meni se to često događalo zato što sam imao piratske windowse. Potom sam kupio original reinstalirao i sad sve radi odlično.
dobivam isto stalno plavi ekran, pretezno kod opterecenja. ali to mi se prije nije dogadjalo.. probao sam formatirat win ali opet isto..
zapisao sam podatke sa ekrana koji kazu vako:
*** STOP: 0x0000008E (0xCoooooo5,0xB5A043DC,0xB4D3CBC0,0x00000000)
*** KMWDFileter.SYS Address B5A043DC base at B5A03000, Date Stamp 45d0fb59
pa ako neko ima neku ideju zasto se to dogadja nek kaze, mjerio sam temperature sa Hmonitorom i od visih bude samo grafa koja se pod opterecenjem grije na od 55 do 60 C
dobivam isto stalno plavi ekran, pretezno kod opterecenja. ali to mi se prije nije dogadjalo.. probao sam formatirat win ali opet isto..
pa ako neko ima neku ideju zasto se to dogadja nek kaze, mjerio sam temperature sa Hmonitorom i od visih bude samo grafa koja se pod opterecenjem grije na od 55 do 60 C
kao sto bruno kaze; 98% problem sa memorijom (hardware), ali prije nego kupis novu memoriju probaj pocistiti cijelu memoriju (hard erase), provjeri sto ti se prvo zapisuje u nju kad pokreces win.
postoji mogucnost da nisi obrisao cijeli virus sa kompa, nego njegov vidljiv dio (decoy). obicno se virus nagura tako da bude prvi upisan u memoriju i da onemoguci upisivanje programa (anti-virus, anti spyware, bla, bla, ...), odnosno njegovih izvrsnih djelova, pri cemu ne mislim na to da se program ne moze pokrenuti, nego da se pokrene ali nema cijelu svoju funkcionalnost.
isto provjeri drivere za graficku, moze biti da su driveri za graficku beta ili neki stari koji imaju problema sa Windows service packovima(u nadi da imas sve nove zakrpe).
ovo nije do softwera. ovo je do RAM-a ko sto je bilo napisano u gornjim postovima
Ja mislim da ti se graficka previse zagrijava
Ajde napravi backup podataka i formatiraj cijeli hdd i instaliraj nanovo windowse.Nakon toga instaliraj drivere za matičnu i ForceWare 93.71
To se i meni dešavalo.Matična mi se pokvarila.Možda je izgorila zbog slabog napajanja.Sad sam kupio novu matičnu i napajanje i nemam više taj problem.
To se najčešće javlja kod pregrijavanja procesora ili izrazito slabog napajanja.
testirao sam memoriju sa memtest86+ om. vrtio je preko noci i nije nasao ni jednu gresku.. probao sam i premjestati memoriju u druge slotove i opet isto...
temperature graficke neprelaze 60 (to nije puno jel?)
svjeze sam formatiro disk samo radi toga i nije se nista promjenilo.
kako da saznam dali je zbog napajanja?
koristim fortron ATX 350PNF
Definitivno problem ti je u memoriji ili možda u matičnoj, meni ti je bilo isto kad sam prošli tjedan nabavio stare komponente i sastavljao mašinu. Imam ti ploču s dvije vrste memorija, znači ili ćeš stavit SD ili DDR a imao sam i SD i DDR. Prvo sam stavio DDR jer su brži i idem stavljat nove windowse i kad se komp restarta i ponovo buta pojavi se taj problem i prozor, jebal sam se s hardom i svašta i na kraju sam stavio SD 2*512Mb i sve ok. A DDR memorija je ispravna!