imam HL-DT-ST DVD-RAM GH22NS30 ATA Device i uopce nepokrece DVD-ove, nekad CD. Kompjuter zasteka, i moram ga ugasit i naravno izvadit cd... Imam windows 7, na xpu se to nije dogadalo. Jel ima ili je imao takav problem i kako ga je rijesio.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam HL-DT-ST DVD-RAM GH22NS30 ATA Device i uopce nepokrece DVD-ove, nekad CD. Kompjuter zasteka, i moram ga ugasit i naravno izvadit cd... Imam windows 7, na xpu se to nije dogadalo. Jel ima ili je imao takav problem i kako ga je rijesio.
Probaj staviti novi firmware, zna upaliti.
Probaj ga obrisat iz Device managera i restartaj računalo pa vidi što će se dogoditi. Ako ni to ne upali probaj nadograditi firmware ako već nisi.
jel mozete malo detaljnije objasnit kako obrisat iz device i kako instalirati firmware
jel mozete malo detaljnije objasnit kako obrisat iz device i kako instalirati firmware
Bilo je vec na forumu...pogledaj malo
trazim vec 20 min nemogu nac imas link
trazim vec 20 min nemogu nac imas link
Odeš u Device Manager označiš optički pogon i desni klik miša i nađeš Uninstall. Nakon što to napraviš ponovno pokreni računalo.
taj i ja imam problem isto...isti citac pokusavam ga rijesit