DVD problem

poruka: 9
|
čitano: 1.657
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
DVD problem

imam HL-DT-ST DVD-RAM GH22NS30 ATA Device i uopce nepokrece DVD-ove, nekad CD. Kompjuter zasteka, i moram ga ugasit i naravno izvadit cd... Imam windows 7, na xpu se to nije dogadalo. Jel ima ili je imao takav problem i kako ga je rijesio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: DVD problem
dooma kaže...

imam  HL-DT-ST DVD-RAM GH22NS30 ATA Device  i uopce nepokrece DVD-ove, nekad CD. Kompjuter zasteka, i moram ga ugasit i naravno izvadit cd... Imam windows 7, na xpu se to nije dogadalo. Jel ima ili je imao takav problem i kako ga je rijesio.

Probaj staviti novi firmware, zna upaliti.

TrustNo1
17 godina
neaktivan
dooma kaže...

imam HL-DT-ST DVD-RAM GH22NS30 ATA Device i uopce nepokrece DVD-ove, nekad CD. Kompjuter zasteka, i moram ga ugasit i naravno izvadit cd... Imam windows 7, na xpu se to nije dogadalo. Jel ima ili je imao takav problem i kako ga je rijesio.

Probaj ga obrisat iz Device managera i restartaj računalo pa vidi što će se dogoditi. Ako ni to ne upali probaj nadograditi firmware ako već nisi.

17 godina
neaktivan
DVD problem

jel mozete malo detaljnije objasnit kako obrisat iz device i kako instalirati firmware

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dooma kaže...

jel mozete malo detaljnije objasnit kako obrisat iz device i kako instalirati firmware

Bilo je vec na forumu...pogledaj malo

TrustNo1
17 godina
neaktivan
DVD problem

trazim vec 20 min nemogu nac imas link

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dooma kaže...

Imas tu nesto.

LINK 

TrustNo1
17 godina
neaktivan
dooma kaže...

Odeš u Device Manager označiš optički pogon i desni klik miša i nađeš Uninstall. Nakon što to napraviš ponovno pokreni računalo.

16 godina
neaktivan
DVD problem

taj i ja imam problem isto...isti citac pokusavam ga rijesit

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice