DVD pogon

poruka: 5
|
čitano: 578
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
DVD pogon

Zdravo svima, nedavno sam htio snimiti par DVD-ova, i ubacim prazan DVD i pogon ga ne prepoznaje odjednom, bez ikakvog ranijeg štekanja ili nešto tako ( ni ne koristim DVD pogon često), na računaru mi prepoznaje pogon, pokušao sam sa device managerom da obrišem pa da ponovo instaliram, drivere sve instalirao ispočetka, pokušao bootati sa DVD-a, ni to nije uspjelo. Uglavnom, bilo mi je čudno što je odjednom prestao raditi bez nekog štekanja i zezanja, da li je čitač i u ovom slučaju pržač otišao ili je nešto drugo posrijedi? Unaprijed hvala na odgovoru.

0 0 hvala 0
12 godina
DVD pogon

Pa u vecini slučajeva komponente i odu bez nekog posebnog upozorenja tako da može bit da je ciknija

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DVD pogon

Na ovom linku imaš upute:https://www.raymond.cc/blog/do-you-know-your-cd-or-dvd-drive-burning-capabilities/

Bolje uvijek  dva puta provjerit prije nego se baci..

0 0 hvala 0
16 godina
Re: DVD pogon

ako ne boota.. (ili ne čita neki 'originalan' medij, cd-dvd.. nije isto) može u smeće, OS i driveri su tad sporedni.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
10 godina
neaktivan
DVD pogon

Nece ni bootati sa DVD-a, ne moze citati nikakve DVD-ove, ni originale a sve ostalo na racunaru je u redu, prikazuje ga u My computer itd, pokusati cu ocistiti malo od prasine, pa onda u kantu za smece ako to ne uspije.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice