Dva monitora problem (Integriana grafička kartica

poruka: 4
|
čitano: 1.137
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan

Pozdrav svima evo ovako imam 2 monitora , i htijeo bih da funkcioniraju skupa e sada problem je u tom kada ga u bodem piše no signal.Naime koristim integriranu grafičku karticu gledao sam kako to ljudi rješavaju,tipa odu u bios nadu chipset i stave enable internal graphic card.Kod mene je problem sto nema Enable, nego dvije opcije Disable i UMA i stoji opcija UMA.E sada puno sam istraživao o tome i nije se pronašao neki koristan odgovor molim voljne osobe da mi pomognu ostaviču ovdje sve što mislim da je bitno :

Trenutna Grafička: AMD HD 7750

Integrirana grafička s procesorom : AMD A8-3870 APU

Matična ploča: GA-A75-D2H GIGABYTE

trenutna verzija biosa : F5 verzija BIOSA iza one najnovije

Trenutna grafička kartica koristi adapter DVI (M) na VGA (Z) znaci tako funkcionira trenutna grafička AMD HD 7750.A integrirana gore
ima dva ulaza DVI i VGA trenutno kada ubodem VGA u taj gore piše no signal probo sam u biosu naveo sam što se dogodi u biosu molim pomoć

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ne mozes koristiti integriranu i odvojenu istovremeno. 

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Dva monitora problem (Integriana grafička kar
Leki22 kaže...

..

Trenutna grafička kartica koristi adapter DVI (M) na VGA (Z) znaci tako funkcionira trenutna grafička AMD HD 7750.A integrirana gore
ima dva ulaza DVI i VGA trenutno kada ubodem VGA u taj gore piše no signal probo sam u biosu naveo sam što se dogodi u biosu molim pomoć

-drugi DVI izlaz nije jednak prvom.. jedan je DVI-I, drugi je DVI-D, d ima samo digital i ne možeš adapterom dobiti analogni VGA signal, dok s DVI-I možeš jer ima VGA analogni signal.

(upravo danas tema, mbakse, aktivni adapter.. pročitaj).

ili spoji na dvi-dvi ili moraš nabaviti aktivni adapter (konverter) koji će pretvoriti u analogni signal.

-to ako je sve ispravno, podešavaš u driveru, bios ne diraj (nema veze s dodatnom grafičkom).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
7 godina
neaktivan
Re: Dva monitora problem (Integriana grafička kar

Hvala Puno , Razumijem prije sam imao AMD RADEON HD 6570 s tom grafickom bi to bilo moguce ali eto pokidala se i sada korsim AMD HD 7750 ali  u svakome slucaju hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2018 23:48 (Leki22).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice