Dva HDD

poruka: 5
|
čitano: 1.150
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
dva HDD

imam novi hdd i kad sam ga priključio da mi bude kao druga particija  njega nema u my comp a u biosu ga jeprepoznaoi instalirao šta da radim obadva su sata hdd hitno

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: dva HDD

a e prika ne idje ti to samo tako trias ga prvon formatirat ili nesto tako, naci odjes u kompjuter menadment tamo odjes u storedj i unda otvoris disk manadjment, tamo nadjes novi disk koji si vala bogu vec usteka i lipo desni klik>format

e

nu, glamac, djava ga odnija
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2009 13:04 (ribar).
17 godina
protjeran
RE: dva HDD
ribar kaže...

a e prika ne idje ti to samo tako trias ga prvon formatirat ili nesto tako, naci odjes u kompjet menadment tamo odjes u storedj i unda otvoris disk manadjment, tamo nadjes novi disk koji si vala bogu vec usteka i lipo desni klik>format

e

daj molim te
teško je ovakav govor slušat
bogami još teže za čitat
daj barem piši razumljivo

a ti daj malo pobliže opiši kak si ga spojio i kaj si napravio
www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword
17 godina
Dva HDD

nisi napisao koji OS imas... ja cu ti objasniti za xp a i za vistu ti je isto...

Znaci odes na Control panel (ili upravljacka ploca) onda imas ikonu administrative tools kad otvoris to onda ides na Computer management i onda kliknes sa lijeve strane storage pa disk managment i vidjeces taj svoj drugi disk. onda lijepo kliknes na njega i sad hoces ga formatirati ili ces ga podijeliti na particije pa onda formatirati svejedno ti je...

To ti je ako ces raditi to iz wndowsa... a mozes i preko programa tipa Partition manager ili slicno nesto...

hmmm...

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Dva HDD
ovajonaj kaže...

nisi napisao koji OS imas... ja cu ti objasniti za xp a i za vistu ti je isto...

Znaci odes na Control panel (ili upravljacka ploca) onda imas ikonu administrative tools kad otvoris to onda ides na Computer management i onda kliknes sa lijeve strane storage pa disk managment i vidjeces taj svoj drugi disk. onda lijepo kliknes na njega i sad hoces ga formatirati ili ces ga podijeliti na particije pa onda formatirati svejedno ti je...

To ti je ako ces raditi to iz wndowsa... a mozes i preko programa tipa Partition manager ili slicno nesto...

hvala svima uspio sam riješiti problem uz vašu pomoč inače bi to morao nositi na servis ovako ostalo 100 kn za 1 GB rama
Smijeh
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2009 16:22 (BOSNA971).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice