Dizanje Sistema

poruka: 5
|
čitano: 3.075
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dizanje Sistema

Naime , znam dici sistem i radio sam to par puta , uspjesno.naravno morao sam formatirati HDD da bi radio.Imam 500GB HDD , i na njemu dosta , programa, filmova , muzike.Imam XP , i sada bih skinuo Vistru (ili kupio Ultimate) da bih je isprobao.Da li je moguce da obrisem XP , i stavim vistu , bez da formatiran HDD.Imam 2 particije. 20GB i 460GB , na 20GB mi je samo XP , a ovamo su moje stvari.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2009 15:11 (grb1tj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dizanje Sistema

Naravno da možeš!! Instaliraš samo na particiju gdje ti je sad windows xp, a svi dokumenti i programi ostaju nedirnuti jer su na drugoj particiji!!

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dizanje Sistema
Bellatrix kaže...

Naravno da možeš!! Instaliraš samo na particiju gdje ti je sad windows xp, a svi dokumenti i programi ostaju nedirnuti jer su na drugoj particiji!!

A da li cu morat formatirat ovu drugu particiju kad dignem Vistu ?
17 godina
neaktivan

NE!

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
16 godina
neaktivan
grb1tj kaže...
Bellatrix kaže...

A da li cu morat formatirat ovu drugu particiju kad dignem Vistu ?
 Ne! Nećeš morati tu formatirati, već se jedino formatira ona particija na koju se instalira!!
Nijedno pravilo bez iznimke!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice