Dell U2414H problem

poruka: 6
|
čitano: 1.561
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Dell U2414H problem

Pozdrav,znaci nedavno sam kupio ovaj monitor i imam velikih problema.
Spojim ga hdmi kabelom i na monitoru mi je slika odrezana sa svake strane po 2 centimetra,znaci zamislite ko da imate crni okvir oko slike...
Ne razumijem u cem je problem,jel moguce da je to do graficke ili do portova na monitoru? Jedno vrijeme sam imao spojeno sa mini display portom i radio je skroz normalno,al onda sad odjednom uopce ne prikazuje sliku kada ga spojim s njim,a sa hdmi kablom imam navedeni problem.
Ako je neko imao slicno iskustvo ili mozda zna sto bi mogao biti problem molim da pomogne,hvala unaprijed! 
Graficka je sapphire 6950 1gb

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Dell U2414H problem

Vidi da nije kabal , probaj drugi . Jesil pokusao u opcijama na monitoru razvuci sliku ili podesiti rezoluciju?

12 godina
neaktivan
hawkhawk kaže...

Vidi da nije kabal , probaj drugi . Jesil pokusao u opcijama na monitoru razvuci sliku ili podesiti rezoluciju?

Da probao sam razvuci sliku i podesiti rezoluciju ali nije to,drugi hdmi trenutno nemam ali cu svakako probat sa nekim drugim kad nabavim

16 godina
neaktivan
Dell U2414H problem

Stavi ovo na slici na 0 :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Guinness987 kaže...

Pozdrav,znaci nedavno sam kupio ovaj monitor i imam velikih problema.
Spojim ga hdmi kabelom i na monitoru mi je slika odrezana sa svake strane po 2 centimetra,znaci zamislite ko da imate crni okvir oko slike...
Ne razumijem u cem je problem,jel moguce da je to do graficke ili do portova na monitoru? Jedno vrijeme sam imao spojeno sa mini display portom i radio je skroz normalno,al onda sad odjednom uopce ne prikazuje sliku kada ga spojim s njim,a sa hdmi kablom imam navedeni problem.
Ako je neko imao slicno iskustvo ili mozda zna sto bi mogao biti problem molim da pomogne,hvala unaprijed! 
Graficka je sapphire 6950 1gb

Jesi otisao u control panel od catalyst drivera i tamo podesio skaliranje?

12 godina
neaktivan
Dell U2414H problem

Hvala momci do neba,uspio sam :DDDD!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice