- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Već nekoliko puta dešava se ovo što vidite na slici. Otvorio sam kompjuter i očistio od prašine, pogotovo grafičku.
Ima netko neku ideju?
Hvala
Jesi provjerio kabele.Možda da ti frend posudi svoj monitor,ako njegov radi znači da je otišao kondenzator ili transformator u tvom.A ako ne radi ni njegov onda je grafička pa ili su tranzistori otišli ili treba samo novi driver.
Već nekoliko puta dešava se ovo što vidite na slici. Otvorio sam kompjuter i očistio od prašine, pogotovo grafičku.
Ima netko neku ideju?
Hvala
Zaboravio sam napomenuti da se nakon toga ili računalo blokira ili samo isključi.
Grafička kartica? Jesi uštekao dodatno napajanje na nju?
Ati 5770 hd vapor-x.
Napajanje sam uštekao.
Ati 5770 hd vapor-x.
Napajanje sam uštekao.
Preostaje ti samo da probaš s drugim monitorom ili grafičkom no može biti i da je samo driver.
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Restart PC -> F8 (kao manijak) -> Enable VGA mode (ili kako već piše, Enable Safe Resolution mode itd) -> makneš sve drivere.
Reboot -> skineš nove drivere -> instal -> reboot.
Probat ću sa novim driverima pa ću javiti. Teško mi je utvrditi jer zna proći i 10 dana između dvije pojave
...
Krasno znači da je matična reci koja je pa pogledaj u priručniku matične koji si s njom dobio-Beep error codes npr. kratki-dugi-dugi
Edit: ne gledaš za matičnu već za Bios Manufacturer tipa Phoenix,Award http://www.computerhope.com/beep.htm
Nije komp, utvrdio sam da beep dolazi iz laptopa, a za njega već znam u čemu je problem.
Restart PC -> F8 (kao manijak) -> Enable VGA mode (ili kako već piše, Enable Safe Resolution mode itd) -> makneš sve drivere.
Napravljeno, sad slijedi čekanje...
Zasad radi bez problema...
Zasad radi bez problema...
I dalje radi bez problema...
Pretpostavljam da je onda bio u pitanju driver....
Hvala Vam svima na pomoći..
I dalje radi bez problema...
Pretpostavljam da je onda bio u pitanju driver....
Hvala Vam svima na pomoći..
Da, stvarno je moguće da je driver bio u pitanju. U svakom slučaju problem ti nije bio do monitora, ako se stvar ponovi onda nije do drivera. Problem bi u tom slučaju radila grafička kartica (tu čak može
i flashanje biosa pomoći).
NItko nema ideje? zbilja? šteta...
Skužio sam jednu nevjerojatnu stvar, da mi kopm prolupa i dešava se sve ovo što sam navodio ovdje kad skinem neku igru s neta i kad je instaliram i krenem igrati, kad pobrišem igru i registry kao da nikad ništa nije bilo
Znači isti problem je ostao do danas, bio u nekoliko različitih servisa, nitko ne zna što je...
Slučajno sam otkrio da napajanje na matičnoj ima prekid kontakta...
Stavio sam drugo napajanje i sad funkcionira besprijekorno... Konačno 
Ako netko bude imao isti problem kao i ja, nadam se da će mu ovo pomoći...
Hvala svima koji su mi pokušavali pomoći...