Čudan hardwerski problem

poruka: 6
|
čitano: 1.633
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Čudan hardwerski problem

Pozdrav!

Instaliram već 3 put windowse xp (sp3) na slijedeču konfiguraciju:

AMD Sampron 3400+

MBO GA-MA69VM-S2 ( int. grafička mislim x1200 serija)

HDD Samsung HD 160HJ

PSU 280W NN

(Pevec konfiguracija) Znam što mislite...

Problem je slijedeći:

Nakon instalacije windowsa komp radi otprilike mjesec dana. Nakon toga više ne boota. (Ne pomaže ni system repair niti system restore). Pojavi se boot screen safe mode, last good known configuration itd... Uglavnom komp ne boota ništa od toga. Kod pokušaja nove instalacije (točnije formata) particija C: je RAW format, D: particija ostaje vidljiva i čitljiva.( Podjela je 60GB c:, 100GB D:. Particija C: se može formatirati te ponovo instalirati i opet će raditi 30-tak dana. Poslije ista priča iznova. U čemu bi mogao biti problem? Sad sam već odnio kompjuter čovjeku, samo sam flashao BIOS i instalirao windowse. Ima li neko ideju?

Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Čudan hardwerski problem

Koji windows legalan nelegalan, wista, XP, 7mica...?

http://s3.ba.battle-knight.org/index.php?loc=hire&ref=MjAzNA==
17 godina
neaktivan

Windows je legalan,windows xp sa sp2, sp3 je doinstaliran. mislim da u tome nije problem. isto se dogadjalo i samo sa sp2. ima neko koju drugu ideju ili prijedlog. Po meni ili disk ili BIOS. a napajanje je tako i tako jako loše.

15 godina
neaktivan
Čudan hardwerski problem

jedino logično mi se čini da ti se nekako brišu fajlovi za bootanje windowsa...možda ti neki program koji instaliraš pravi problem....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ovako, da je do hadwera vjerovatno se problemi pokazali odmah cim dignes sistem, drugo mjesec dana?to mi lici na bestiju sa tajmingom:)ali nisam siguran, jedina solucija ti je da ti se kao sto kolega ispod kaze brisu dijelovi sistema za bootanje, kako zasto ne bih ulazio.Napajanje hmm kako god da je nemoze valjda riknut tek nakon mjesec?I to tacno nakon mjesec dana..cudno jako cudno, napajanje sumnjam.Da li disk grebe ili ti ga vergla:)) ako struze onda je vjerovatno on problem.

http://s3.ba.battle-knight.org/index.php?loc=hire&ref=MjAzNA==
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2009 18:07 (311008).
16 godina
protjeran
Čudan hardwerski problem

mislim što i kolega user iznad mene spašavaj podatke ako imaš što bitno na njemu

ili još bolje testiraj HDD tako češ bit najsigurniji

ŽIVOT JE ONO ŠTO ODABEREŠ
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice