Crvene tocke na startup ekranu

poruka: 9
|
čitano: 1.430
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozz svima, naime jucer mi se usred igranja grafika u igri pocela "lomit" i ja sam restarto komp i na startup screenu mi se pojave crvene tockice  http://i231.photobucket.com/albums/ee1/sujun1/08012011620.jpg
nesto slicno ovom samo crveno.. i kad se boota pojavi mi se blue screen da je problem nesto tipa (datoteka ta i ta . SYS) koliko se ja razumijem to je onda do drivera, i jedino kad uninstallam drivere boota se ali nemogu nista radit jer nisu driveri skinuti.... sa drugom grafom komp radi normalno...
Molim za bilo kakvu pomoc.... zadnje sto bi htio je da je moram u pecnicu stavljat {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ode grafa 100%

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Crvene tocke na startup ekranu

Nadam se da nisi u pravu :P

15 godina

Izvadi tu grafu van i upali komp s integriranom grafikom,ako su nestale crte 99% je grafička pokvarena, odnesi je još kod frenda pa je tamo provjeri.

Ako su s integriranomk ostale crtom je vjerovatno mintor ošao, također ga probaj kod frenda

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kao sto sam napisao, kad stavim drugu grafu sve radi normalno.

17 godina
Mummi kaže...

I kaj ti onda nije jasno?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan

Ispeci je....

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.

0 0 hvala 0
15 godina
Mummi kaže...

Znači da tvoja grafička otišla, ako te zanima dobila je artefakte i ako te još uvijek zanima ako nemaš garanciju probaj je ispeći

Strm
12 godina
neaktivan

Dap, sutra bum je pržil pa javim kako je proslo :) 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice