Crn ekran na laptopu

poruka: 8
|
čitano: 2.634
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Crn ekran na laptopu
Upalio sam laptop nakon sto sam ga jucer ugasio preko tipke za paljenje i ucitali su mi se windowsi, ali kada trebam upisati sifru za usera taj ekran je crn..inace mogu ga normalno upaliti preko safe mode, ekran bude plav i upisujem sifru, ali obicno nikako..laptop je samsung 300e5z-s08.. probo sam vadit i bateriju i da radi samo na punjaču ali i dalje ista stvar.. pomoć, hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Crn ekran na laptopu
2700mg kaže...
ugasio preko tipke za paljenje

- Ovo se ne smije raditi, zna se kako se PC gasi, start-shut down.

- Probaj napravit startup repair, tutorijal, za ovo ti treba win DVD.

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ---------- Sva pitanja, nejasnoće, prigovore molim na PM. :D
12 godina
neaktivan

probaj sa system restore u safe modu

11 godina
neaktivan
Crn ekran na laptopu
Hvala vam decki..probao sam system restore u safe modu, ali kad palim racunalno, svejedno bljesne tak slika i ekran postane crn..probat cu sa repairom, hvala puno..jel mi mozete sam rec ako znate da nije otisla graficka ili maticna? ili je cisto do softwarea?

0 0 hvala 0
15 godina
2700mg kaže...

- Ako vidiš bilo što prije win, onda je ekran i grafa OK.

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ---------- Sva pitanja, nejasnoće, prigovore molim na PM. :D
12 godina
neaktivan

Ako imas ovakve crtice i točkice po ekranu onda je grafa gotova, ako ne onda je ok.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.3.2014 21:07 (No.Nameee).
11 godina
neaktivan
Crn ekran na laptopu
Sve je normalno i nema nikakvih crtica, sve se dize, ali kazem, kad se treba pojavit onaj plavi ekran za logirat se korisnik tu sam ekran ostane crn, tj koda se ugasi. A u safe modu se normalno digne.

0 0 hvala 0
17 godina
Crn ekran na laptopu

Dok si u Safe Modu pogledaj da li je grafička ispravno navedena u Device Manageru. Moguće je da je do drivera.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice