Crashanje pc-a

poruka: 14
|
čitano: 1.260
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Crashanje pc-a

Kad igram neku igru onda se odjednom komp smrzne,prikazu se neke vodoravne crte i onda se restarta,a to se pocelo dogadat dok sam stavio staru graficku radeon hd 6750 ,i to je isto bilo sa starim pc ali sad imam novi i prebacio sam graficku:sad imam 8rama 3.9ghz 4 jezgre ,maticna je msi a58m e35,i ima integriranu slabu graficku...i da dok igram stalno ventilatori zuje,zuje nekih 15 sec pa 5 sec normal pa opet 15 zuji...i kaj da delam da se prestane restartat i zujit

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Crashanje pc-a

Kakve su temperature?

12 godina
neaktivan

ja ti nemam pojma,di da pogledam?

16 godina
Crashanje pc-a

Premuzmi HW monitor i pogledaj i tu zaljepi screenshot.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
Crashanje pc-a

To je u idle? Ostavi sad upaljen hw monitor dok igras 15 minuta neku igru u kojoj se smrzne pa vidi kolike su onda temperature i tu zaljepi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Crashanje pc-a

gle,ja igram league of legends i dok sam na skypu stalno zuji a i nekim gameovima se sam restarta(te neke crte pa restart),ak ja ostavim upaljeno taj monitor on ce se zgasit kad se komp restarta,..a dok nisam na skypu manje zuji i vjerojatno se manje crasha.i da to je u idle + nemoze bit 15minutni game 5x5

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2015 11:43 (ZekoPeko5).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Crashanje pc-a

igro sam far cry 4 na medium malo i pocel je zujit evo: http://i.imgur.com/8Vu4k2v.jpg
a nije se crasho

0 0 hvala 0
16 godina
Crashanje pc-a

Vidim, temperatura CPU-a doseze 92 stupnja sto je previse. Ocisti racunalo od prasine, promijeni termalnu pastu na CPU i GPU pa vidi kakve su temperature i crasha li se, ako je i dalje problem moras bolje hladenje sloziti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Crashanje pc-a

problem,ja ti neznam kako promijeniti tu pastu..

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
ZekoPeko5 kaže...

problem,ja ti neznam kako promijeniti tu pastu..

U tom slučaju odnesi računalo u servis.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina
Crashanje pc-a

Skines hladnjak s procesora i staru ocistis alkoholom i onda stavis tockicu nove na sredinu procesora te stavis hladnjak nazad. Hladnjak ce tu tockicu rasprostrijeti po cijelom procesoru. Tako isto na GPU napravis. Pazi da ne zaboravis vratiti sve kako je bilo. Imas dosta tutoriala za to na YT, a stvarno nije problem posao. Ako ipak nisi siguran i strah te to raditi odi u servis i njima reci da ti to zamijene. Naravno ako ti je PC pod garancijom nista sam ne diraj nego njima nosi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Crashanje pc-a

kupljen na ebayu iz britanije :D,probat cu sam ili cu potrazit za pomoc(na yt ili neko poznat)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Crashanje pc-a

Znaci imam problem , upalim komp radi cca 3-7sec onda se ugasi i opet sam od sebe upali , ali radi cijelo vrijeme pod jakim opterecenjem na monitoru nema nicega , jel mogu nesto pokusat napravit ili treba na servis odmah? hvala 

depaym

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice