Crash programa i BSOD

poruka: 4
|
čitano: 1.271
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Crash programa i BSOD

Evo vec unazad par dana imam problem oko crashanja programa tipa FF, skype, rainmeter rocketdock... Znaci sam od sebe se smrzne, bez ikakvih naznaka, bez da sam ista 'radio' na njima. Proskenirao full scan sa mambom, nasao 2 virusa, maknuo ih i eto poslje toga sat vremena ( prije par sati sam skenirao ) zasteka cijeli komp i eto BSOD-a.

Upalim PC, HDD pocne nesto trokirat  ( culo se kada se palio PC ), normalno se boota i FF crasha opet.

Neznam vise sta da napravim, uredno se cisti sa CC-om, i glaryem ( jucer zadnji put )

I sa registry aidom sam prije koji tjedan cistio i bome ocistio povelik broj 'smeca'.

Neki savjet?

( mbaksa mi je rekao na mojoj prijasnjoj temi da cu prije kupit novi hard nego sto ce sadasnji otic u vjecna lovista )

EDIT : Jos jedna stvar, slusao sam glazbu prije nego je BSOD naletio, kada je crashao cijeli komp, zvuk je poceo 'prdit' te nastavila pjesma oko jedne minute pa je stalo.

Nothing lasts forever
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 12:05 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crash programa i BSOD

Nema ti druge probaj reainstall windowsa ako to ne pomogne onda je HDD presao kvragu al prvo napravi ovo  skini  hd tune i otiđi na error scan i pokusaj provjeriti cjeli hard sa full scan ne quick scan.Provjeri tamo po Health dal ima kakvih problema.

Don Believe The Tyoe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Crash programa i BSOD
To ti svasta može biti.
Pogledaj temperature, provjeri disk (HDD recovery) i RAM s memtestom.
Prije toga pogledaj event viewer,možda tam kaj piše.
Disabelaj automatski restart, da vidiš kaj piše na blue BSOD..
14 godina
Crash programa i BSOD

Zašto ne pregledaš dump sa ovim programom, pa pronađi uzrok BSOD-a: http://www.resplendence.com/whocrashed

Možeš i tu zalijepiti rezultat da pogledamo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice