Crash, BSOD, ...

poruka: 8
|
čitano: 1.290
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Crash, BSOD, ...

Ovo mi se pocelo desavati tek juce. Odjednom mi nestane interneta, ja odem u Network Connections i Disable pa Enable Local Area Connection. Nekad internet proradi a nekad mi se pojavi BSOD. Takodje u igrama mi odjednom nestane signala na monitoru, a na zvucnicima se cuje onaj zvuk "trrrrrr". Reinstalirao sam windows ali mi se to jos uvijek desava. Sta da radim?

Evo moja konfiguracija:

> Mainboard : Gigabyte P35-DS3L
  > Chipset : Intel P31/P35
  > Processor : Intel Core 2 Duo E7200 @ 2533 MHz
  > Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM )
  > Video Card : NVIDIA GeForce 9600 GT
  > Hard Disk : WDC (320 GB)
  > DVD-Rom Drive : PLEXTOR DVDR   PX-740A
  > DVD-Rom Drive : TSSTcorp DVD-ROM TS-H352A
  > Monitor Type : Samsung SyncMaster - 17 inches
  > Network Card :  RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter
  > Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3
  > DirectX : Version 9.0c  (mart 2009)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 22:24 (srdjan3).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crash, BSOD, ...

pozzzzz svima vama tehnosima :)))))

ja sam išao na razne tečajeve za računala i dosta dugo se koristim računalom....negoo, imam jedan problemćić s jednom starijom kanticom..., ono volim ju i volim delati na tak starijim računalima..., -amd duron 800mhz , 256ram, i neka stara graf...32mb.., nego, nedavno sam u malo pripitom stanju umetao još ram-a i mjenjao ovu socijalnu grafičku -naravno ubacivao nešto noviju radeonku sa 128mb i tako kad sam vadio onu graf od 32 mb  komp je bijo isključen ali još uvjek pod naponom...i tak ubacim ovu noviju grafičku i veli mi kompić: biiiiiip bip bip.......i ništa dalje, upravo tako mi veli... biiiiip bip bip......kao da se boota non stop ili ga neki kratki spoj lomi ili neznam šta..., ak netko ima kakvu ideju nek se oglasi..., dvd , hdd i flopi sam micao, neznam više što..., najvjerojatnije sam spalio konektor za agp...iako se molim bogi da to nisam napravio...ajd JAAAAAAAVIITEEE SEEEE EEEEE

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crash, BSOD, ...

Jel niko nezna???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crash, BSOD, ...

Ne pada mi ništa napamet.Možda je kartica u konfliktu s nekim drugim komadom hardvera ili se pokvarila.Probaj provjeriti memoriju sa Memtestom.

alrighty then

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Crash, BSOD, ...
srdjan3 kaže...

Jel niko nezna???

Probaj promjenit RAM, resetiraj BIOS.

17 godina
neaktivan
Crash, BSOD, ...

Sacu probat Memtest.

0 0 hvala 0
17 godina
Crash, BSOD, ...

Probaj vidit u biosu kad ti se sruši temperature procesora ali prije svega provjeri napajanje..... Istekaj CD-rom i periferiju koja ti vuče sa usb-a pa preovjeri... AKo imaš kojo drugo napajanje spoj injega. itd...itd...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crash, BSOD, ...

Memtest nista nije pronasao. -.-

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice