Pozz ljudi ne znam dal postoji jos ovakva tema, ali htio bih pitati postoji li neki nacin da se cpu pokvari tj. da se previse pregrijava cak i kada sam stavio novu pastu(nije debela 2cm :)) i postavio novi bolji kuler. Naime problem se pojavio sada pocetkom ljeta kada su pocele vrucine dok je proslo ljeto radio normalno sa starim kulerom. U kučistu nema ni mrvice prasine! i btw cpu vec imam 3g. i ugl temp cpu-a doseze do 90C kada igram npr Watch Dogs. Jeste li imali slicna iskustva i ima li spasa?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Previše je 90°C, nešto tu ne valja
Pa dobro koji sad cooler imas i koji cpu? ocigledno si nesto krivo namjestio...
Pravilno nalijeganje hladnjaka na CPU mora biti u 3 točke 0,000 mm a ostali dio površine popujen pastom.
Ukoliko ti pokazuje tu tem. procesora morao bi se opeći na hladnjaku, a ako hladnjak nije vruć znak je da nešto nije leglo kako treba.
da zaboravio sam napomenuti da mi komp ugrije cijelu sobu. sve je ok namjesteno provjerio sam par puta. kuler je topal. msm veliki je problem sto cim upalim komp cpu je vec na 62C

da zaboravio sam napomenuti da mi komp ugrije cijelu sobu. sve je ok namjesteno provjerio sam par puta. kuler je topal. msm veliki je problem sto cim upalim komp cpu je vec na 62C
Mogao bi reci koji komp, koji cooler, koji cpu, jesi overclokao sto etc....
ugl moje pitanje je glasilo moze li se proc pokvarit tako da se zagrijava u istim uvjetima u kojima je prije radio normalno? btw cpu je clokan. ( posaljem koji cpu imam kad dodem kuci) kuler je katana 4

Stavio si 2cm sloj paste ? Nadam se da si mislio na mm ili se šališ,inače...
ugl moje pitanje je glasilo moze li se proc pokvarit tako da se zagrijava u istim uvjetima u kojima je prije radio normalno? btw cpu je clokan. ( posaljem koji cpu imam kad dodem kuci) kuler je katana 4
clockaš, mjenjaš kuler, a nemaš pojma ni koji cpu imaš, mani se ćorava posla i daj nekome tko zna šta radi.....
Savjet: traži nekoga da ti to sredi tko se razumije jer ćeš si skurit komp pa ćeš plakat kasnije.