Čip na mbo

poruka: 9
|
čitano: 1.002
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Čip na mbo

Evo da vam ispričam ukratko, danas smo ja i buraz išli na sajam Jakuševac prodat auto. Poslje smo otišli malo pogledat čega ima i naletili smo Asus P5G41T-M LX2/gb i tako iz znatiželje smo pitali koliko košta i rekao je 50kn {#} nama je bilo sumnjivo ali pošto već imamo viška 775 proc i zato što u nju ide ddr3 ram kupili smo. Imao je još dosta komponenti pitali smo ga odkud mu to kaže da ima svoj servis s računalima i dao nam je vizitku kaže ako nebude radila vrati mi ju i vratit ću ti novce ali nisam tolka cicija da mu vraćam matičnu koju sam platio 50kn :D. Dođemo kući usporedim sliku s neta i nju da vidim jel šta fali i skužim da mi fali neki čip, jel netko zna od čega je on i dali ga ima za kupit. Btw nisam mogo vjerovat šta se tamo sve prodaje {#}

Zaokružio sam na slici čip koji mi fali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Čip na mbo
macgyver 53 kaže...

Evo da vam ispričam ukratko, danas smo ja i buraz išli na sajam Jakuševac prodat auto. Poslje smo otišli malo pogledat čega ima i naletili smo Asus P5G41T-M LX2/gb i tako iz znatiželje smo pitali koliko košta i rekao je 50kn {#} nama je bilo sumnjivo ali pošto već imamo viška 775 proc i zato što u nju ide ddr3 ram kupili smo. Imao je još dosta komponenti pitali smo ga odkud mu to kaže da ima svoj servis s računalima i dao nam je vizitku kaže ako nebude radila vrati mi ju i vratit ću ti novce ali nisam tolka cicija da mu vraćam matičnu koju sam platio 50kn :D. Dođemo kući usporedim sliku s neta i nju da vidim jel šta fali i skužim da mi fali neki čip, jel netko zna od čega je on i dali ga ima za kupit. Btw nisam mogo vjerovat šta se tamo sve prodaje {#}

Zaokružio sam na slici čip koji mi fali.

To bi trebao biti BIOS Chip, na ebay-u je cca 12 $ LINK 

Nazovi lika i pitaj ga jel ima chip.

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 17:24 (Kordy).
13 godina
neaktivan
Čip na mbo

I mislio sam da je bios jer sigurno mu je trebao za nešto. Tko zna odkud to njemu ja sam ju dobio zapakiranu u celofan {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Čip na mbo

macgyver 53

- Vrati to smeće onome tko ti ga je uvalio.

- Pazi da si ne spališ ostatak komponenti kad to složiš,

tko zna di je sve ta matična bila.

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------

0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Čip na mbo

Bios mi se neisplati kupovat jer ću ga platit više od matične {#} još ću vidjet šta ću s njom najradije ju nebi nikad ni spojio jer kako kaže kolega Valenitn17 mogu samo napravit još veću štetu. Uglavnom hvala na pomoći.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Čip na mbo

macgyver 53

- Samo ti vrati ploču onome tko ti je je uvalio, vrati si pare natrag.{#}

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Čip na mbo

Samo za onoga tko je započeo temu: uvijek pogledaj dal je matična/grafička/bilo šta od eletronike sa Hreljića sa svim dijelovima. I ako ima sve djelove moguće je da ne radi (imao sam slučaj sa starom AGP grafom prije 4 god da kad sam ju stavio u MBO za test da nije radila te isto tako prošle god sam uzeo grafulju ali je bila s artefaktima - cijena: cca 50kn). Isto tako ako sve ide za male pare (npr MBO za AM3 proc sam prije cca 3 - 4 nedjelje vidio za 10kn cigo prodaje, tko zna gdje ju je našao) moguće je da ne radi ili da je namjerno nešto shebano (kao u tvome slučaju, znaju kad zamotavaju te stvari zamotat na dijelu gdje nešto fali više pa da se ne vidi)

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Čip na mbo

Ma ljudi tamo doslovno smeće prodaju, još mi ovaj govori da je matična 100% ispravna. Ali dobro to mi je prvi i zadnji put da sam tako nešto kupio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Čip na mbo
Valentin17 kaže...

macgyver 53

- Samo ti vrati ploču onome tko ti je je uvalio, vrati si pare natrag.{#}

I mogao bi kaže da je on tamo svake nedjelje a ja ću opet ić jer auto nismo prodali :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice