dragi forumaši molim vas za pomoc, prije tjedan dva sam skuzio da mi nece ni jedan cd/dvd pokrenut, ubacim cd odvrti ga sve ali nema reakcije na racunalu nikakve, mislim da je nesto do windows 7-mice da neki driver nesto j**be, zato sto je do sad sve radilo normalno. kupio sam kompjuter u hg spotu pa mi se neda na servis jeb**t s onim jazavcima, ako moze netko pomoc molim vas
Cd/dvd rom problem
- poruka: 5
- |
- čitano: 1.446
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako imaš garanciju preporučujem ti nosi ga ipak na servis pa nek se oni zjb s njim vjerovatno je problem predpostavljam u samom DWD CD pisaču
dragi forumaši molim vas za pomoc, prije tjedan dva sam skuzio da mi nece ni jedan cd/dvd pokrenut, ubacim cd odvrti ga sve ali nema reakcije na racunalu nikakve, mislim da je nesto do windows 7-mice da neki driver nesto j**be, zato sto je do sad sve radilo normalno. kupio sam kompjuter u hg spotu pa mi se neda na servis jeb**t s onim jazavcima, ako moze netko pomoc molim vas
Hej nemoj @LjutiHrvat bit, ako neče čitat cd/dvd onda je uređaj neispravan, lako se to da promjenit dvd čitač. Izvadi ga van i kupi druge i ugradiš ju i nemaš brige više piči i dalje cd/dvd-a.
Može se da i to ali gubi garanciju onda 100%posto ako sam dira, a ak ima garnciju kak sam i rekao malo je glupo da sam pipa i kemija po pc uz to ak je cd dwd čitač neispravan oni će mu drugi ugradit o svom trošku na servisu ali kak on heće.
a nosit cu ga na servis nema mi druge