Pozdrav. I nakon čiste instalacije isti problemi
evo u prilogu ZIP pa bih molio za pomoć
BSOD je u pitanju.
Makni drivere DDU-om. Testiraj CPU Primeovim Blend testom.
BSOD je u pitanju.
BSOD je u pitanju.
Soft prvo da zahvalim.
DDU-om deinstal drivere i instal najnovije (custom) offline.
Čini se da ovo ok (nemam one petlje prilikom starta compa).
Prime95 odvrtio nekih 8 sati.
Napravio 252 testa i sve ok (0 errors 0 warnings).
Sad 5-6 dana testiranja pa javim, ono šta sam do sad primjetio
je osjetno ubrzanje kompa. Poz.
Pozdrav
jel moze netko pogledati i dati savjet pls
http://www.mediafire.com/download/x75ym6rnrdg9lna/011716-14133-01.zip
Ekipa imam dramu na svom PC-u
Ovako winsi su na ssdu i par puta sam prisilno restartiro pc na dugme i sad mi baca bsod
Bad System Config Info,zna tko kako da to rješim?
EDIT
Radi se o Windows 7 Ultimate SP1 svi updejtovi,originalan windows.
Ovako winsi su na ssdu i par puta sam prisilno restartiro pc na dugme i sad mi baca bsod
EDIT
probaj sa last known good system configuration iz advanced boot menija,sfc /scannow.možeš prije toga i odvrtit memtest ak ti se da.Po ovome navedenom čini mi se da je registry koruptiran.
EDIT
probaj sa last known good system configuration iz advanced boot menija,sfc /scannow.možeš prije toga i odvrtit memtest ak ti se da.Po ovome navedenom čini mi se da je registry koruptiran.
Probao last know good system config isto,morat ću još s sfc-om memtest prolazi bez problema.
EDIT
Koji god način izaberem od safe mod da do start windows normaly jedan te isti bsod,uploadam video kroz koji minut,oprostite na rječniku al više mi je živce popio,a nove winse ni u ludilu neću stavljat.
EDIT2
Evo youtube linka
EDIT
Probao last know good system config isto,morat ću još s sfc-om memtest prolazi bez problema.
EDIT
Koji god način izaberem od safe mod da do start windows normaly jedan te isti bsod,uploadam video kroz koji minut,oprostite na rječniku al više mi je živce popio,a nove winse ni u ludilu neću stavljat.
Stavi live cd linuxa,ako to ne pomogne ući u sustav otišao je medij s winsima,ako da onda s Aomei napravi backup.
EDIT
EDIT
Stavi lice cd linuxa,ako to ne pomogne ući u sustav otišao je medij s winsima,ako da onda s Aomei napravi backup.
Dali može pomoći windows 7 na HDD-u? SSD je ispravan 100%tno
Sad sam trenutno na HDD-u.
Zamračio sam potpuno,ubo sam stick s 7com i clean instal,evo baš tipkam s ssd-a.
evo i moja 3 dump-a, u pitanju je HP 455 G1 pa ako netko ima ideju! Hvala!
Evo ovako racunalo je AMD FX8300 Gigabyte 990FXA-UD3 8Gb DDR3 XFX TS550 Samsung 850 Evo 120Gb MSI 270X
Najnormalnije je radilo i onda je racunalo ugaseno i upaljeno i nakon toga bacao je bsod (irql not less or equal ). Pokusao sam ubaciti usb da se windowsi poprave ali nista. Srusio sam windowse i te iste 8.1 sam pokusao ponovo nanovo instalirati dode do odredenog dijela i baci gresku (0x80070570 error) da nisu ispravni fileovi. Pokusao sam par puta i istu gresku baca. Onda sam ubacio ssd u drugi komp i tamo sam instalirao windows 7 bez problema i boota je i sve. Uzeo sam ssd i vratio u taj komp i dalje pri ucitavanju windowsa baca isti bsod. Eh onda sam isao vidjeti da li je sve ispravno od komponenti. Sve su komponente ispravne i rade bez greske u drugom pcu. Na kraju sam uzeo przilicu iz drugog kompa i ubacio u taj i pokrenuo instalaciju sa dvda win 7 i instalirao se normalno i bootao i nakon odredenog vremena (desetak min) baci bsod (memory management). Da li tko ima kakva jos prijedlog il nes. Pokusat cu jos veceras win 10 staviti.
Zavrti memtest 4-6 sati....
Zavrti memtest 4-6 sati....
na kraju su ipak rami bili kupljeni su novi i sve uredno radi
U 90% slučajeva BSOD pri instalaciji (ili ostale čudne greške, kad setup već krene) uzrokuje RAM. Kako je setup od windowsa "zapakiran", pri instalaciji dobar dio završi u RAMu i ako RAM ne valja, fajlovi se oštete i eto showa.
nemam pojma nista o ovome, komp mi se crasho svaki put kad igram evo slike od crasha. ako netko moze objasnit u cemu je problem
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1050
Additional information about the problem:
BCCode: 124
BCP1: 0000000000000000
BCP2: FFFFFA80039B1038
BCP3: 00000000B6422000
BCP4: 0000000000000135
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
Neki driver... Updateati na najnovije verzije.
nemam pojma nista o ovome, komp mi se crasho svaki put kad igram evo slike od crasha. ako netko moze objasnit u cemu je problem
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1050
Additional information about the problem:
BCCode: 124
BCP1: 0000000000000000
BCP2: FFFFFA80039B1038
BCP3: 00000000B6422000
BCP4: 0000000000000135
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
hall.dll smrdi na HDD. Testiraj ga.
imam 2 harda jedan je jako spor i cuje se kad paljenje svaki 5 min , na njemu je onaj virtualni ram tako sam gledo da ce se rjesit problem da non stop radi, ali ocito neradi non stop tak pa cu ga maknit. btw ima bad sector najvjerovatnije je oso. hvala
Laptop se upali i radi, ali nema slike. Meni je prvo napamet palo da je grafička. Probao sam spojit na monitor, također nema slike.
Nakon nešto guglanja, vidim da je moguće i da je bios sjeban. Kak to onda provjerit, osposobit?
Ima li slike u BIOSu? Može biti i da je matična pokvarena. Najbolje bi bilo odnijeti na dijagnostiku u neki servis.
Ima li slike u BIOSu? Može biti i da je matična pokvarena. Najbolje bi bilo odnijeti na dijagnostiku u neki servis.
nema uopće slike, ne mogu do biosa. tak da jel moguće da je bios obrisan ili nešto? ali isto moja pretpostavka je grafička/matična
Pozdrav,
BSOD problem na Win 7 (64bit)
Mislim da je do drivere od grafičke, ali nisam 100% siguran pa, ako bi netko mogao pogledati .txt ili .dmp(full) log file.
PC radi u Safe Modu dok u 'Normal Modu' uopće ne želi ući nego screen stavi u sleep mod ili jednostavno stoji ovako (slika).
Također mala napomena: prilikom bootanja (dok stoji logo od matične) slika je isprekidana ili puna crtica. Taj dio me zbunjuje jer u tom slučaju onda samo nije problem do drivera od grafičke.
Bug Check Code : 0x00000116
Parameter 1 : fffffa80`05e1b4e0
Parameter 2 : fffff880`03a08efc
Parameter 3 : 00000000`00000000
Parameter 4 : 00000000`00000002
Caused By Driver : dxgkrnl.sys
Caused By Address : dxgkrnl.sys+5d140
Processor : x64
Crash Address : ntoskrnl.exe+75bc0
Evo i full log ukoliko bude potrebno DOWNLOAD LINK
Pozdrav,
BSOD problem na Win 7 (64bit)
Mislim da je do drivere od grafičke, ali nisam 100% siguran pa, ako bi netko mogao pogledati .txt ili .dmp(full) log file.
PC radi u Safe Modu dok u 'Normal Modu' uopće ne želi ući nego screen stavi u sleep mod ili jednostavno stoji ovako (slika).
Također mala napomena: prilikom bootanja (dok stoji logo od matične) slika je isprekidana ili puna crtica. Taj dio me zbunjuje jer u tom slučaju onda samo nije problem do drivera od grafičke.
Bug Check Code : 0x00000116
Parameter 1 : fffffa80`05e1b4e0
Parameter 2 : fffff880`03a08efc
Parameter 3 : 00000000`00000000
Parameter 4 : 00000000`00000002
Caused By Driver : dxgkrnl.sys
Caused By Address : dxgkrnl.sys+5d140
Processor : x64
Crash Address : ntoskrnl.exe+75bc0
Evo i full log ukoliko bude potrebno DOWNLOAD LINK
Da, makni drivere DDU-om u Safe Modeu i stavi nove. Ako to ne pomogne testiraj grafu. Možda joj je odzvonilo.
Evo probat cu sto krace.
Prije 2 mj. BSOD, jednom dnevno, zamjenjeno napajanje, sve ok. Nova grafa vukla vise struje.
Prije mjesec dana, BSOD 5 puta dnevno. Napravljena reinstalacija winsa, izvadene 2 plocice rama, sve ok.
Dva tjedna sve ok.
U zadnja dva tjedna 2 BSODA, jedan za GPU drivere, drugi za disk.
Driveri brisani. Isprobani i stari i novi.
SSD disk. S njega pokrecem i igru i windowse. Testiran s SSD Life Pro, sve ok.
Dodatni problem: Rust se vrti na 70-90fps'a s dropovima na 10-20 svakih 5 minuta. Izmedu toga se desava kontinuirani lagg igre odnosno trzanje iako fps stoji na 70-90fps'a. Net ok.
Trenutno vrtim FurMark pola sata +. Max temp 86 stupnjeva, za sada sve ok.
Odvrtio sam i Heavy Load za CPU cca 10 minuta. Evo slika. Netko tko se kuzi da mi kaze jel tu sve ok? Temperatura brijem da je, a za ostalo nemam pojima.
Eto, ako netko ima neku sugestiju bio bih zahvalan.
Da li ce mi napajanje Seasonic S12II 620W biti kompitabilno sa novim i5 6600k procesorom.
Unaprijed hvala.
Da li ce mi napajanje Seasonic S12II 620W biti kompitabilno sa novim i5 6600k procesorom.
Unaprijed hvala.
zašto ne bi bilo.
Da bi procesor radio treba sam proc,matična,napajanje i izvor struje.Što se tiče kablova treba ti 8 pinski za proc i 24 pinski za matičnu.
Ovo napajanje je mid-high kojem nije problem i jaču graf potegnut.
Isprike svima na offtopicu. :-(
Hvala na brzom odgovoru
Jucer sam kupio Asus Strix gtx 960 4gb i overclockao sam je i radi mi super.
Oprostite na offtopicu
Pozdrav, evo učestale BSODOVE sam imao nakon updata najnovijih nvidia drivera.
Nakon toga sam sa DDU deinstalirao, te ponovo instalirao prijašnju verziju, ali eto non stop bsoda.... memtest sam vrtio prije par dana bilo sve ok, sada odvrtio windows memory diagnostic tool full, te prošao 2h OCCT blend (dakle isključio bi memoriju)
ovo je jedan od dump filova, ali svaki mi različite greške javlja...
==================================================
Dump File : 021916-8875-01.dmp
Crash Time : 19.02.2016. 18:27:46
Bug Check String : BAD_POOL_HEADER
Bug Check Code : 0x00000019
Parameter 1 : 00000000`0000000e
Parameter 2 : ffffc001`3b70df40
Parameter 3 : 762279eb`00000050
Parameter 4 : 8509e6f0`8b19548a
Caused By Driver : ntoskrnl.exe
Caused By Address : ntoskrnl.exe+142480
File Description :