Pozz Ekipa
Imam jedan problemčić -> kada bootam windoze u boot screenu mi se pojavljuju dvije opcije, jedna da boota windoze, koji su ok i funkcioniraju savršeno, a pojavljuje se i opcija windoz setup...zaostali dio setup-a neuspjele instalacije windoza, i sad ukoliko ja u roku od 3 sec ne prebacim da diže ove normalne i funkcionalne windoze on digne taj setup, koji me (inaće) vrati na restart kompa (rekoh već da je to neslavni pokušaj reinstala win.). E sad, ja bih taj setup htio maknuti, da me stalno ne zahebava, tj da nemoram u roku tih 3 sec prebacivati na normalne windoze! Načuh da je riješenje možda u enviromental varialbes, kod kojih bi se to dalo srediti aka ukloniti. E sad, niti ja znam kak doći do tih enviromental varialbes niti da li je to pravo riješenje paaa pitam vas! Inače radi se o xp-u! Plizz HelP !

Dobra Vece sinko..
;
I sad, naravno, ne mogu bootati windoze! Mislih napraviti new instal pa opet naletjeh na problem! Kad instalacija dođe do dijela di biram repair ili nastavak new instalacije, koju god opciju odaberem pojavi se plavi ekran na kojem pise nest u stilu da setup nije pronašao niti jedan instalirani hdd i da se instalacija nemože nastaviti, kao moguće je da nisu dobro spojeni i ustekani u struju (a 100% jesu) i da je moguće da je to zbog korupcije diska pa da ga chekam...! dajkle, u biosu mi prepoznaje disk a kad započne instalacija onda ne...twisted! Pokušao sam staviti drugi disk i javlja se ista stvar! Pokušao sam kombinaciju, spojit oba diska i opet ista stvar! Fkt ne kužim.. sve mi miriši na to da je u biosu nešt krivo podešeno, pa sam probao resetirati bios, stavio sve na defolt i opet ista stvar...! Zbilja me ubija u pojam
Imate li Vi kakve ideje?