Boje pri paljenju pc-a

poruka: 3
|
čitano: 1.402
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Boje pri paljenju pc-a

Bok!

Imam jedan malo cudniji problem, javlja se kod paljenja racunala ujutro.

Kad palim racunalo, prvo vidim promjenu tj gresku kod wind7 loading screena, javlja se onako u svojem obliku ali kao sa tragovima boje oko sebe, a onda kad se digne sistem vidim sve normalno na desktopu ili u exploreru ali sve to gledam onako kroz sivo-zelenkastu boju prozirnu kao da je problem herca, onako sumi slika slabo al sve se vidi ili idu sitne male pruge u zelenoj boji ali jedva da se primjeti i takav bude cijeli ekran, nakon 2-3 resetiranja, uvijek se sve vrati u normalnu. Ali nakon gasenja kompa i ponovnog paljenja, opet dolazi do istog problema.

U radu racunala nisam primjetio nikakve promjene niti poteskoce, ni u igrama, filmovima, kablove sam provjerio, sve ocisceno i temp je super.

Dal je to neki spoji u monitoru, mozda graficka i driveri ? Nedavno sam instalirao skyrim ali nisam updejtao drivere niti direxct od poslijednjeg i do sada takav error nisam imao.

GAMER
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Boje pri paljenju pc-a

da nemaš možda neke zvučnike blizu ekrana, neku lampu ili uređaj neki....meni npr jedan univerzalni punjač kraj stola totalno ukenja herce na monitoru baš se vide linije, posebno kad je tamna pozadina...ako sumnjaš na monitor probaj odmaknit sve dalje od njega..to bih ja prvo probao

samo krupno, ništa sitniš
15 godina
Boje pri paljenju pc-a

Imam i 5 zvucnika i nocnu lampu, ali oni su bili kraj monitora i zadnjih 3mj pa nije bilo greske, no budem odmaknuo

Takoder imam i slusalice nove ukljucene, iako sumnjam da bi headset radio smetnje na monitoru.

GAMER
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice