Yo ljudi iam jedan problemcic koji mi se cesto desava. Naime rjec je o "Blue Sreen-u" Kada npr. igram igre npr. GTA IV i onak zasteka igra i ugasi se komp tj bude blue screen i resetira se komp. Imam Win 7 32-bit i 3gb rama tako i s Clockanjem kada proc pozelim dici vise od 3.38 Komp se dode do bootanja i dalje bude blue screen i resetira se :SSS SAd neznam Imam ASRock A785GXH plocu 3Gb rama i Amd Athlon BE 7750 3.2ghz POgledajte pod "Moj PC" Hvala vam Unaprijed. :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Si digao napon tom x2 7750?
Najbolje ti je da probaš sa svime na default igrat i ak se nejavlja BSOD onda znaš da je overclock kriv, a vjerujem i da je.
Pa jbg 3.38 na 1.420 i sam ga tako nastima jbg nec previse voltaze stavljat da nebi izgorio :S
Pa jbg 3.38 na 1.420 i sam ga tako nastima jbg nec previse voltaze stavljat da nebi izgorio :S
LOL to je ništa.
Ja sam svome dao i 1.6V pa mu ništa nije...
Koliko si testirao u prime 95/OCCT?
Testiraj na BLEND/LARGE DATA SET bar 2h.
Ja sam sad igra cod4 i odjednom mi zasta ekran i nešto pištalo na zvučnicima. I samo tako stalo i onda sam mora restart pc
to se i meni događa igram kod 4 zasteka sve nakon niti 10min igranja i zazuju pa mi se pojavi plavi ekran kao eror i onda mi se restartira komp sta da napravim da to popravim imam windows 7 :S
i tako na svim igricama :S
Kolko imas Rama? I koji ti je proc?