Pozdrav, imam problem sa black screenom koji je počeo pred nekih mjesec dana. Prilikom igranja ili gledanja youtube videa samo odjednom nestane slika (na monitoru se pokaže No signal), ali pc i dalje radi. Npr. kad razgovaram na skypeu s nekim i to se dogodi, ja i dalje mogu razgovarati s njim, ali slike nema. Kada stisnem power button ništa se ne dogodi, moram ga baš restartat, a nakon što ga restartam i dalje nema slike, čuje se 5 dugih beepova (D6 code, No Console Output devices are found) i jedan kratki beep koji se čuje kada pc uspješno boota. Zatim pc ugasim preko power buttona i upalim i sve radi normalno. Ovo se pokazuje random, nekada mogu par dana igrati bez problema, a nekada zna više puta u istom danu crashati. Također u Event Vieweru vidim, da kada se dogodi black screen, izbaci sljedeći warning: Display driver amdkmdap stopped responding and has successfully recovered.
Negdje sam na internetu pročitao da kada se dogodi black screen, da probam stisnut caps lock i vidit hoće li lampice na tipkovnici reagirati. Ako ne reagiraju da je vjerovatno problem do hardwarea. Kod mene ne reagiraju.
Probao sam različite drivere (starije verzije i beta) za GPU, ali uvijek isto. Pratio sam temperature sa HWMonitorom i u trenutku black screena i CPU i GPU su bili ok (cpu 50°C, gpu cca. 55°C). Probao sam reseatat karticu. Memtest prolazi bez errora. Furmark 15 minuta isto bez problema, temperatura oko 60-65°C.
CPU: Intel i5 2500K
MBO: Asrock P67 Fatal1ty Professional
Cooler: CM Hyper 412S
GPU: Sapphire AMD Radeon HD 6850
RAM: Corsair Vengeance 8GB (4x2GB)
SSD: Samsung 830 128GB
HDD1: WD Caviar Blue 1TB
HDD2: WD Caviar Blue 320GB
PSU: Corsair TX650 V2