BIOS se promjenio ! zaključana tema

poruka: 38
|
čitano: 3.207
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
BIOS se promjenio !

Šta očekuješ od osobe koja ne razlikuje BSOD od BIOS-a?{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: BIOS se promjenio !
nosio sam pc u 3 servisa i u 2 su mi rekli "NIKAD VIDJELI TO", u 3 su mi rekli da je to normalan bios della i da se iz njega mogupodici windowsi ako nije Hardverski proble
16 godina
BIOS se promjenio !

U koji točno servis si to nosio di su rekli "NIKAD VIDJELI TO". Vodoinstalateru, servis za bicikle ? {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 22:41 (plavi08).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

U koji točno servis si to nosio di su rekli "NIKAD VIDJELI TO". Vodoinstaleru, servis za bicikle ? {#}

hitna pc služba

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
15 godina
neaktivan
Nemogu se oteti dojmu da je ovo nekakvo žešće trolanje.
Lijepo je rečeno da je slika koju si postavio BSOD. Ima tema posvećena tom problemu, link je već postavljen ali stavit ću ga opet:
A BIOS, odnosno njegovo podešavanje se ne pali samo od sebe, postoji tipka (ili kombinacija tipki) tijekom paljenja računala kojom možeš ući u podešavanje.
Postaviš CD da bude prvi na boot listi i instaliraš što god želiš.
kivic15 kaže...

hitna pc služba

LMAO.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 23:30 (Alkaline).
12 godina
neaktivan
Alkaline kaže...

Yep lik trola već 2 stranice. Nakelji BSOD koji je na Hyundai monitoru a kasnije kaže da je u pitanju Dellov laptop i zakelji Dellov BIOS.

Čisto sumnjam da ako ne zna razliku između BSOD-a i BIOS-a zna spojit laptop na monitor.

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
14 godina
protjeran
XXX-Man kaže...

{#}

Javi se u ovu temu:

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/bsod-sto-zasto-kako/21360.aspx

Ili zapravo nemoj...odnesi komp na servis, sam nećeš ništa napraviti...

@XXX-Man> uz svu tu tvoju dobru volju da se mome imenjaku pomogne i da ispadneš korektan zaključaj temu jer se ovo već pretvara u cirkus.

Dao si mu link gdje da nastavi s prenemaganjem.

Ne znam da li nas zaj***** ili je momak malo skuren, no ovo oviše nema smisla.

Čovjeka možeš najlakše upoznati po njegovim manama. Vrline može svatko odglumiti
16 godina
moderator
bruno61 kaže...
nosio sam pc u 3 servisa i u 2 su mi rekli "NIKAD VIDJELI TO", u 3 su mi rekli da je to normalan bios della i da se iz njega mogupodici windowsi ako nije Hardverski proble

Nosio si ga u 3 servisa, a u 5 si dobio odgovor? Zanimljivo...

Alkaline kaže...

Nisi jedini...

ddarknessfairyy kaže...
Nakelji BSOD koji je na Hyundai monitoru a kasnije kaže da je u pitanju Dellov laptop i zakelji Dellov BIOS.

Čisto sumnjam da ako ne zna razliku između BSOD-a i BIOS-a zna spojit laptop na monitor.

Da, slike su sa različitih monitora...

Budokai kaže...

@XXX-Man> uz svu tu tvoju dobru volju da se mome imenjaku pomogne i da ispadneš korektan zaključaj temu jer se ovo već pretvara u cirkus.

{#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice