Ovako, isao sam staviti druge windowse i kada uđem u BIOS on je skroz drugaciji nije kao prije!!! POMOC!!
nma šanse tako nešto
moze skroz drugaciji je
Tako si detaljno opisao problem da ti je nemoguće pomoći...
Kao prvo kako je drugačije?
Kao drugo navedi točne komponente i navedi o kojoj se verziji windowsa radi.
Kao treće daj sliku...
BIOS se sigurno nije promjenio :)
Možda si nešto pobrkao...
Mogao se jedino možda promjeniti ako si radio update BIOSa ali to sumnjam da si napravio.
koja je matična
moze skroz drugaciji je
Baš te briga ako računalo radi. 
evo vako mi sad izgleda nemogu obrisat windowse ni nove stavit nista
Ma što se mučiš s tim cubeuploadom.
Uploadaj sliku na Pohrani.com - Besplatna hramba za vaše slike
i samo kopiraj URL pa ćemo sve lijepo vidjeti.
Evo ti primjer;
Haha, to je BSOD a ne BIOS. Ne vidim dobro što piše preko mobitela, već će netko napisati što je..

Javi se u ovu temu:
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/bsod-sto-zasto-kako/21360.aspx
Ili zapravo nemoj...odnesi komp na servis, sam nećeš ništa napraviti...
to što si nm pokazao nije ništa, de napiši možeš li sad kad si instalirao win možeš li ući u njeg
windows se installira sa CD/DVD na kom je windows instalacija, ubaci se u cd/dvd drive restart komp pa postaviš u biosu da prvo boota cd/dvd a ne hdd i itd....
1.korak:utrpaj ga u auto
2.korak:upali auto
3.korak:goni ga na servis
neinstalira se windows iz biosa, nađi nekog prijatelja/komšiju da ti to instalira ako neznaš
windows se installira sa CD/DVD na kom je windows instalacija, ubaci se u cd/dvd drive restart komp pa postaviš u biosu da prvo boota cd/dvd a ne hdd i itd....
kazes "postavis u biosu da prvo boota cd/dvd u tome i je problem bios nije kao prije i nema te opcije
kad ubacis cd,pita te s kojeg ces device-a bootat,to može bit cd,hdd....
Na ovj slici sto si postavio od biosa ideš u System a potom u Boot sequence i vjerovatno je tu
Jel ovaj Bruno61 trola i misli da je jako smiješan?!
1. Prikazani BSOD je vjerojatno posljedica neispravnih drivera, neka pokrene u safe modu i gleda do kojeg drivera mu ide prije BSODa, ovdje se radi o XPu, a više i ne pamtim kako taj OS izgleda. Druga mogućnost je neispravan RAM.
2. Na tom Dellu (D3100 ili E310) se boot redoslijed podešava tamo gdje je Mirzet rekao.
P.S. mislim da je ipak desktop :-)
DA Win XP ovo je Dellov laptop
Imaš gore u vrhu slike piše Dell System DV051
Ovo nije BSOD. Ovdje se radi o sasvim normalnom DELL BIOS-u.
^
Ovo nije BSOD. Ovdje se radi o sasvim normalnom DELL BIOS-u.
Ma da? Ajde pogledaj sliku koju je stavio...
Da, slažem se. Rješenje je svakako na http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/bsod-sto-zasto-kako/21360.aspx
Da, slažem se. Rješenje je svakako na http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/bsod-sto-zasto-kako/21360.aspx
Zapravo jedino pravo rješenje je servis.
Ako nije uspio do sad odgovoriti na 3 jednostavna pitanja iz mojeg prvog posta u ovoj temi onda riješit BSOD sigurno neće.
A i za stavit sliku su mu bila potrebna 4 posta...