Planiram instalirati win 7 i sada se pitam kako da rijesim drivere za grafu.Ime grafe vidite u naslovu teme pa bih molio pomoc.Mogu li na win7 koristiti drivere od moje grafe napravljene za windows vistu??Hvala unaprijed!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Planiram instalirati win 7 i sada se pitam kako da rijesim drivere za grafu.Ime grafe vidite u naslovu teme pa bih molio pomoc.Mogu li na win7 koristiti drivere od moje grafe napravljene za windows vistu??Hvala unaprijed!
Aha!
Jedino mislim da 9.3-9.5 nerade driveri od viste za sedmicu, meni 9.2 ili 9.3 nisu htjeli radit na hd4870 i win7.
Koje onda da uzmem na kraju??
najnoviji šta njima fali
9.3 su zadnji driveri za te graficke s podrskom za Windows 7.
Uzmi 9.3 za Vistu/Win 7.
EDIT: Komp ti je odličan. Matična socket 775, a procesor socket AM2 hahahaha. No nema veze.
Nije maticna Socket 775.Ona je isto Socket AM2.Uskoro stize nova pila.Evo jedno offtopic pitanje.Isplati li se ova kupnja:
CPU:Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 GHz
RAM:4GB Kingmax DDR2
GPU:NVidia GF 9800GT
HDD:640 GB
----------------------
Sve ukupno:3,999 (kupuje se u KONIKOMU)???
EDIT:Sori ljudi moja greska!Zabunio sam se.
Nije maticna Socket 775.Ona je isto Socket AM2.Uskoro stize nova pila.Evo jedno offtopic pitanje.Isplati li se ova kupnja:
GPU:NVidia GF 9900GT
----------------------
ne postoji 9900 gt
GPU:NVidia GF 9900GT
----------------------
Pa.... q6600 se ne proizvodi više, a gf9900 još nije a i neće izać :D
EDIT: neko me prestigo
GPU:NVidia GF 9800GT
----------------------
EDIT:Sori ljudi moja greska!Zabunio sam se.
ma nema veze
taj procesor ti se ne proizvodi vise. radije Phenom II X4 940 slične cjene, a brzi je.
Graficku radije uzmi HD4850.
to NE POSTOJI
Haha e baš ju je našao.
Opaki nvidijaš.
Ma da....kako da ne... možeš si staviti i 9900 x2 odlična ako imaš xxlatx kantu.
Ovdje sam je baš našo
To je živi fotošop
EDIT: neće mi staviti slikui na forum :(
Ma nemoj rec.Naravno da znam da ne postoji.Kak su to uspijeli napravit.Svejedno hvala na konfi.P.S:Jel moze proc od INTELA da mi netko preporuci sa 4 jezgre???
Sry, doimao si se baš ufuranim u tu 9900.
Fotošop radi čuda.
Q8400 je dosta dobar quad ako pitaš.