imam jedan neodređeni,čudan i ozbiljan problem,naime imam asus sabertooth x58,i7 950,ati 6850 toxic,850w corsair napajanje,6gb ddr3,problem je u tome da u radu bez nekih pravila svi ventilatori počnu raditi na max brzini,nestane mi slike na monitoru,i comp ode u restart,tada matična počne javljati signal 1 dugi 3 kratka tona,provjerio na netu,kaže da je grafika,premjestio grafiku u drugi slot,ista stvar,promjenio grafičku,tj.isti model grafiče stavio ista stvar,par puta ga restartam,pa se računalo podigne ko da se ništa nije dogodilo,radi par sati normalono,pa onda ista stvar,neki put se to dogodi nakon par min rada neki put nakon par sati,uglavnom čudan problem,,provjerio temp sve je normalno,ja sad neznam dali je problem u napajanju,grafičkoj ili MBO,neznam koju komponentu da reklamiram pošto je u garanciji još uvjek sve,godinu dana je sve normalno radilo,i sad ovako konstantno,malo radi malo ne,da li ima još netko takav problem,ili zna kako to riješit,hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vjerujem da je do maticne.
Probaj nju reklamirat.
Uglavnom imas garanciju za sve.
Daj njima u servisu da vide.
a jesi možda čuo od nekoga da je imao sl.probleme?
a jesi možda čuo od nekoga da je imao sl.probleme?
ne
nego jel ima prasine u racunaru?
ako ima produvaj dobro.
nema,1-2 puta na mj.ispušem komp sa konpresorom,evo danas mi još nije otišao komp u restart,jedino imam problem ako ga ugasim,onda iz prve se neće palit,matična cvili,al onda ga par puta na gumb restartam i iz npr.3 pokušaja podigne windowse,i tak radi,stvarno čudno ponašanje
ako matična cvili-dobro pogledaj da li dobro sjedi na postolju tj. da ne dodiruje dno i provjeri dobro konektore....
našao sam problem,napajanje je bilo neispravno,nije davao dobar napon za 3.3 v