Acer Aspire 5750ZG - Hard drive problemi

poruka: 2
|
čitano: 1.191
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Acer Aspire 5750ZG - Hard drive problemi

Evo, kupio sam gore navedeni laptop i prije mjesec dana sam ga polijao vrućim capuccinom... E i sad je problem, kada smo nabavili i ugradili novu tipkovnicu, normalno sam pokrenuo Windows 7 i stalno se mi pojavljuje "Your hard drive may fail. Please backup your data." Sad ne znam ako je to capuccino ili što drugo (kabli?). I odoh formatirat cijeli C:/ drive gdje su i windowsi i kada sam ih htio nazad instalirati pojavi se mi ista ta greška "Your hard drive may fail. If other, please install windows 7 to them."

P.S. Backupirao sam cijeli disk Acronis True imageom.

P.S. 2 Ime hard diska je WD7500BPVT

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Acer Aspire 5750ZG - Hard drive problemi
hamstercic kaže...

Evo, kupio sam gore navedeni laptop i prije mjesec dana sam ga polijao vrućim capuccinom... E i sad je problem, kada smo nabavili i ugradili novu tipkovnicu, normalno sam pokrenuo Windows 7 i stalno se mi pojavljuje "Your hard drive may fail. Please backup your data." Sad ne znam ako je to capuccino ili što drugo (kabli?). I odoh formatirat cijeli C:/ drive gdje su i windowsi i kada sam ih htio nazad instalirati pojavi se mi ista ta greška "Your hard drive may fail. If other, please install windows 7 to them."

P.S. Backupirao sam cijeli disk Acronis True imageom.

P.S. 2 Ime hard diska je WD7500BPVT

Ne bi škodilo da taj HDD izadiš van iz laptopa, spojiš ga na stolni PC (isto kao i svaki SATA disk) kao drugi disk, skineš HD Tune s interneta i napraviš dijagnostiku HDDa (pogledaj), ako dijagnotika pokaže greške dok je disk van laptopa, onda moraš mijenjat disk, ako sve bude OK, onda je ona kava napravila malo više štete na matičnoj ploči laptopa.

Valentin B.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice