3D driveri i 3D Accelerator

poruka: 20
|
čitano: 8.089
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Evo ovako...Kod pokretanja nekih igara mi se javlja problem za 3d...A te iste igre sam prije rušenja windowsa mogo igrat , a sad nemogu driveri za grafu su najnoviji pa mi nije jasno u čemu je problem,ako može netko objasniti što je to 3d Accelerator i 3d driveri i kako doći do toga hvala lijepa :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: 3D driveri i 3D Accelerator

reci ti nama koja je to grafa i koji ti se točno problem javlja

15 godina
neaktivan
Grafa je NvidiaGeforce MX440 AGP 8x znam da je stara sad uzimam novu...Jednostavno kad hoću uć piše npr. :: "speed2.exe has aconucered a problem and needs to close we are sorry for the incovinience" i imam ono ponuđeno za slanje eror reporta "send" i "don't send" neznam šta da radim :(
15 godina
neaktivan
ZoKy_515 kaže...
Evo ovako...Kod pokretanja nekih igara mi se javlja problem za 3d...A te iste igre sam prije rušenja windowsa mogo igrat , a sad nemogu driveri za grafu su najnoviji pa mi nije jasno u čemu je problem,ako može netko objasniti što je to 3d Accelerator i 3d driveri i kako doći do toga hvala lijepa :)

Probaj posebno skinut 3d accelerator i posebno 3d drivere i instalirat.

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
15 godina
neaktivan
Oke, ali te 3d drivere nemrem naći jel ima neka stranica gdje toga baš ima ili?Isto tako i 3d accelrator,to se znači isto skine i instalira?
15 godina
neaktivan
ZoKy_515 kaže...
Oke, ali te 3d drivere nemrem naći jel ima neka stranica gdje toga baš ima ili?Isto tako i 3d accelrator,to se znači isto skine i instalira?

Probaj samo napisat na google download 3d accelerator i download 3d drivers i skini i instaliraj.

15 godina
neaktivan
Oke skinio sam nešto što se tiče 3d drivera neki dirextx novi sa najnovijim updatima, ali kad upišem 3d accelerator izbaci hrpu stranica, ali nema ga nigdje...Jel možeš ti probat nać?
15 godina
neaktivan
Eo jel ovo dobro sada ? http://download.cnet.com/Voodoo2-3D-Accelerator/3000-2110_4-417547.html?tag=contentMain;overviewHead
16 godina
neaktivan

Ajoj ljudi 3D Akcerlator i driveri su u ISTOM paketu.

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 20:41 (xZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Znači u onom linku što si mi dao?TO SAM SKINIO!I instaliro hoće mi sad onda igre radit kao prije rušenja windowsa??
16 godina
odjavljen
ZoKy_515 kaže...
Eo jel ovo dobro sada ? http://download.cnet.com/Voodoo2-3D-Accelerator/3000-2110_4-417547.html?tag=contentMain;overviewHead

Svašta... Pa nemaš voodoicu u kompu. A za tu tvoju Mx440 bi trebali neki stariji driveri, NE najnoviji. Do verzije 100. Ja na toj istoj MX na XP SP3 imam 97.xx drivere i radi savršeno.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
Oke je to, ali zašto nemogu igrat iste igre kao prije rušenja windowsa?Samo mi to treba :(
15 godina
neaktivan

A nema sanse,skino sam sve sto treba .i sve drajvere,ali nece opet da se pokrene nijedna 3D igrica.Daj ljudi pomozite kako,mora neko ovo znati,3D accelerated display adapter???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ismaR kaže...

A nema sanse,skino sam sve sto treba .i sve drajvere,ali nece opet da se pokrene nijedna 3D igrica.Daj ljudi pomozite kako,mora neko ovo znati,3D accelerated display adapter???

Najednostavnije je da reinstalras WIN...

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
17 godina
neaktivan

A koje uopće Windowse koristiš?

Btw, ovo ti je jako stara grafička pa ti trebaju legacy driveri.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Imam problem sa 3d opcijom u photoshopu Cs6,Prije pada windowsa (7)radilo je normalno.a nakon taga nemam vise 3d opciju..u cemu je problem?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav ja imam slican problem. Imam stariju grafu tocnije Radeon9600 i znam da uz drivere idu i 3d acceleratori no ja kad skinem drajver sa AMD stranice za tu grafu i instaliram pokrenem igru trazi mi da instaliram najnovije drajvere sa 3d acceleratorom. E sad dali mozda netko zna neki link ili da mi nekako pomogne da nadjem 3d driver za moju grafu Radeon9600.   

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: 3D driveri i 3D Accelerator

Jesi li siguran da igra jednostavno ne traži bolji hardver? O kojoj je igri riječ?

3D akcelerator (ubrzivač) je u biti naziv za grafičku karticu, a grafičku karticu već imaš. {#}

Ozbiljno, o kojoj je igri riječ? Jesi li siguran da si drivere instalirao kako treba (restart nakon instalacije). Imaš li instaliran DirectX 9.0c?

Radeon 9600 driveri za WinXP sa Catalyst Control Centerom i bez Catalyst Control Centera

Idi start -> run. Upiši "dxdiag", lupi enter. Kada ti se otvori directx diagnostic tool, prebaci na tab display gdje ćeš imati tipku "Test Direct 3D", lupi to pa vidi radi li.

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 23:59 (rustweaver).
11 godina
neaktivan

rječ je o igri farming simulator 2011 e sad malo mi i je skakljivo dali je moguce to igrati sa tom grafickom.

13 godina
neaktivan
nikola1993 kaže...

rječ je o igri farming simulator 2011 e sad malo mi i je skakljivo dali je moguce to igrati sa tom grafickom.

Can i run,stavi svoju konfu u polje i vidi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice