- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
reci ti nama koja je to grafa i koji ti se točno problem javlja
Probaj posebno skinut 3d accelerator i posebno 3d drivere i instalirat.
Probaj samo napisat na google download 3d accelerator i download 3d drivers i skini i instaliraj.
Ajoj ljudi 3D Akcerlator i driveri su u ISTOM paketu.
Svašta... Pa nemaš voodoicu u kompu. A za tu tvoju Mx440 bi trebali neki stariji driveri, NE najnoviji. Do verzije 100. Ja na toj istoj MX na XP SP3 imam 97.xx drivere i radi savršeno.
A nema sanse,skino sam sve sto treba .i sve drajvere,ali nece opet da se pokrene nijedna 3D igrica.Daj ljudi pomozite kako,mora neko ovo znati,3D accelerated display adapter???
A nema sanse,skino sam sve sto treba .i sve drajvere,ali nece opet da se pokrene nijedna 3D igrica.Daj ljudi pomozite kako,mora neko ovo znati,3D accelerated display adapter???
Najednostavnije je da reinstalras WIN...
A koje uopće Windowse koristiš?
Btw, ovo ti je jako stara grafička pa ti trebaju legacy driveri.
Imam problem sa 3d opcijom u photoshopu Cs6,Prije pada windowsa (7)radilo je normalno.a nakon taga nemam vise 3d opciju..u cemu je problem?
Pozdrav ja imam slican problem. Imam stariju grafu tocnije Radeon9600 i znam da uz drivere idu i 3d acceleratori no ja kad skinem drajver sa AMD stranice za tu grafu i instaliram pokrenem igru trazi mi da instaliram najnovije drajvere sa 3d acceleratorom. E sad dali mozda netko zna neki link ili da mi nekako pomogne da nadjem 3d driver za moju grafu Radeon9600.
Jesi li siguran da igra jednostavno ne traži bolji hardver? O kojoj je igri riječ?
3D akcelerator (ubrzivač) je u biti naziv za grafičku karticu, a grafičku karticu već imaš.
Ozbiljno, o kojoj je igri riječ? Jesi li siguran da si drivere instalirao kako treba (restart nakon instalacije). Imaš li instaliran DirectX 9.0c?
Radeon 9600 driveri za WinXP sa Catalyst Control Centerom i bez Catalyst Control Centera
Idi start -> run. Upiši "dxdiag", lupi enter. Kada ti se otvori directx diagnostic tool, prebaci na tab display gdje ćeš imati tipku "Test Direct 3D", lupi to pa vidi radi li.
rječ je o igri farming simulator 2011 e sad malo mi i je skakljivo dali je moguce to igrati sa tom grafickom.